| missfatadelatara a întrebat:

Mă TPU, am și eu la curiozitate mai nebunească, care știu ca o sa va amuze, însă nu știu cat e observația mea prea amănunțită și cat o devenit obsesie.

Și în viata reala de multe ori și întâmplător pe YT mă da' văd cate una +100kg îmbrăcată mai 'sexy' ca americanii sau 'jmek' ca româncele, DA' cu un machiaj de zici casco pus pe fata toata trusa de cosmetice plus niște unghii de nici găinile din ograda nu le întrec, zău așa.
10cm min, abuz de curcubeie, cristale de toate neamurile și toate epocile, foite de Au sau Ag de le invidiază si muierile din Dubai.
Sa nu mai spun de parul ala de nici dacă bagi mana în priza nu sta atât de țeapăn.

Mă amu nu zic ca de ce se machiază ori își fac manichiura zilnic ca doar și eu îs fată, da naiba sa ma ia dacă înțeleg astfel extreme, că poate îs eu mai încuiată și nu pricep evoluția muierii în societate.

Da' amu pe bune, ce avantaje obțin că-și pun în par zeci de culori ori spray-uri ori își fac unghiile alea de mâță? Primesc mai multi bani?hee hee
Poate or fi descoperit în astea alea piatra filosofală, elixirul tinereții, viața fără de moarte... ca dacă e asa, ma bag și eu.

Răspuns Câştigător
| Victor453 a răspuns:

Nu atrage atentie la asa proaste)) Ei nu mai stiu cum sa arate pafosul lor, sau sa se evenditieze cumva. Fii tu insuti, asta-i mai super)) Baietilor le plac fete mai simple, de aceea nu-ti sfatui sa te bagi in "filosofia" aceasta a lor

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti indivioasa pe ele

| missfatadelatara explică (pentru RAY):

Vai, dragă, ma subestimezi. Eu sunt superioară lor și tuturor. day dreaming

| RAY a răspuns (pentru missfatadelatara):

Stiu draga

| T0T a răspuns:

Eu sincer nu apreciez machiajul de niciun fel și nici bigudiurile în exces la fete/femei. Eu zic să le lași în pace, sunt oameni și oameni cu preferințe diferite.

| PersonajFictiv a răspuns:

Asa cred ele ca arata mai bine, ca atrag barbatii mai usor.De aia o fac, daca nu credeau aia nu o faceau.
"Da amu " mna.

| Roxin a răspuns:

Legea compensatiei...
Am observat genul asta de ''actiuni'' la persoanele care au complexe. Incearca sa le mascheze atragand atentia sau mai degraba, distragand pe cei din jur de la defectele lor. happy

| DorelExpertu a răspuns:

Baaaa ce bine ai descris-o pe... nevastamea.

Chiar am pus si eu o intrebarea acum un timp referitor la problema asta, unde erai atunci? Poate bagam divort si eram si eu fericit acum.
Dupa ce raspunsuri am primit atunci am fost inceput sa cred ca eu am o problema, dar se pare ca nu sunt singurul care uraste acest gen de "dive".

| missfatadelatara explică (pentru DorelExpertu):

Ma... am uitat parola de la contul vechi, am luat o pauza destul de lunga, nu de alta da creierul meu avea nevoie de una după tot ce vedea pe aici, ma plictiseam și acu o luna am explorat din nou site-ul asta frumușel, nu de alta da creierul meu e masochist.

Ce cont ai avut?

| DorelExpertu a răspuns (pentru missfatadelatara):

La ce intrebari vezi pe aici, te ia depresia laughing sau poate mai rau.

In rest nu mai zic nimic, asta cu maso, ma duce cu gandul in alte locurilaughing Nu mai intru in detalii rolling on the floor

Da cine mai știe

Eram mai serioasa acolo *sigh*

Eram certati sau eram impreuna?

Poate nu trebuia sa spun de maso?
Apropo, am 69% baterie happy

Dracu te cunoștea atunci

Ai descoperit iubirea de cand ma cunosti a

Acum ceva timp am citit undeva ca un stiudiu realizat de nu stiu ce cercetatori afirma ca 69% din oameni gasesc ceva pervers in orice enunt.

Habar n-am despre ce vorbești.
Nu ma încadrez în ăia 68, 999999%
Sunt o excepție rolling on the floor

Exceptia care intareste regula laughing
De a dq si de ambitioasa cum s-ar spune.

Se știe rolling on the floor

| GulubuntzBudulush a răspuns:

Te rog, e doar numai vorbi urat. nu te avantajeaza. si. sa stii ca ar trebu sa fii interesata mai de naturalee. ele suntcam spoite.

| Tommy11 a răspuns:

Poate sunt mai kinky de fel.

Întrebări similare