Nu atrage atentie la asa proaste)) Ei nu mai stiu cum sa arate pafosul lor, sau sa se evenditieze cumva. Fii tu insuti, asta-i mai super)) Baietilor le plac fete mai simple, de aceea nu-ti sfatui sa te bagi in "filosofia" aceasta a lor
Eu sincer nu apreciez machiajul de niciun fel și nici bigudiurile în exces la fete/femei. Eu zic să le lași în pace, sunt oameni și oameni cu preferințe diferite.
Vai, dragă, ma subestimezi. Eu sunt superioară lor și tuturor.
Baaaa ce bine ai descris-o pe... nevastamea.
Chiar am pus si eu o intrebarea acum un timp referitor la problema asta, unde erai atunci? Poate bagam divort si eram si eu fericit acum.
Dupa ce raspunsuri am primit atunci am fost inceput sa cred ca eu am o problema, dar se pare ca nu sunt singurul care uraste acest gen de "dive".
Ma... am uitat parola de la contul vechi, am luat o pauza destul de lunga, nu de alta da creierul meu avea nevoie de una după tot ce vedea pe aici, ma plictiseam și acu o luna am explorat din nou site-ul asta frumușel, nu de alta da creierul meu e masochist.
La ce intrebari vezi pe aici, te ia depresia sau poate mai rau.
In rest nu mai zic nimic, asta cu maso, ma duce cu gandul in alte locuri Nu mai intru in detalii
Poate nu trebuia sa spun de maso?
Apropo, am 69% baterie
Acum ceva timp am citit undeva ca un stiudiu realizat de nu stiu ce cercetatori afirma ca 69% din oameni gasesc ceva pervers in orice enunt.
Habar n-am despre ce vorbești.
Nu ma încadrez în ăia 68, 999999%
Sunt o excepție
Exceptia care intareste regula
De a dq si de ambitioasa cum s-ar spune.
Legea compensatiei...
Am observat genul asta de ''actiuni'' la persoanele care au complexe. Incearca sa le mascheze atragand atentia sau mai degraba, distragand pe cei din jur de la defectele lor.
Asa cred ele ca arata mai bine, ca atrag barbatii mai usor.De aia o fac, daca nu credeau aia nu o faceau.
"Da amu " mna.
Te rog, e doar numai vorbi urat. nu te avantajeaza. si. sa stii ca ar trebu sa fii interesata mai de naturalee. ele suntcam spoite.