| ralucaralu a întrebat:

Maine incep a9a in alt oras, nu in cel in care locuiesc. Inca 3 foste colege sunt la acelasi liceu, dar ele sunt in alta clasa(aceeasi toate 3). Vom veni fiecare cu parintii si ne-am gandit ca dupa scoala sa mergem la un suc in orasul cu liceul(doar noi, fara parinti). Imi este teama ca nu voi reusi sa iau legatura cu ele, sau ca vor pleca din cauza faptului ca ele sunt in aceeasi clasa, iar eu in alta. Am impresia ca nu se vor mai gandi la mine si ori nu mai mergem nicaieri, ori nu ma vor astepta. Nu stiu ce sa fac, imi este foarte frica de ziua de maine. Cred ca totul va iesi rau. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

Hey...

Stai linistita totul va fi okwinking.
Fii optimista big hug

Succes la scoalakiss

| Elena1234456 a răspuns:

Este normal sa ai temeri, spune-le sa va intalniti undeva, sunteti prietene toate 4, nu vor pleca separat.

| Lora a răspuns:

O sa aveti tip pana intr-a 12 a sa tot mergeti la suc stai linistita

| bEbiTTsa a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ele in seara asta, si sa va faceti planurile pentru maine.winking Si de ce va mai duceti ma cu parintii?hee hee sunteti clasa 1-a. in fineeoh go on vorbeste cu ele si dupa ce va terminatzi treaba fiecare la clasa ei, parintii vor pleca acasa, si mergeti linistite la un suc.Succes la scoala! si nu te mai teme ca totul va iesi bine! Te pupkiss