Pai daca esti rock-ppl... uite aici :
Black veil brides - knives and pens, perfect weapon...
30 seconds to mars-beautiful lie, this is war, the kill, closer to the ege...etc.
Evanescence-Brig me to life, everybody's fool, going under, missing, my imortal...etc.
Linkin parca - A place from my head, papercut, crawling etc.
My chemical romance- Helena, the gost of you etc.
Nu ştiu dacă am înţeles. Nu îţi place muzica şi vrei să te facem noi să îţi placă ca să fii ca toţi ceilalţi adolescenţi?
pa, pa.
Da, am inteles intrebarea.
Pe mine personal ma relaxeaza muzica.
Sunt unele piese in care ma regasesc, sunt unele piese care "vorbesc" despre ceea ce simt in anumite momente ale vietii.
Unele piese "imi ridica moralul".
Nu as putea trai fara muzica. Ea, practic, face parte din mine!
Si intotdeauna, piesele mele preferate sunt cele in care ma regasesc.
Si sunt convinsa ca multi simt exact ca mine! Din aceleasi motive iubesc muzica.
Muzica trebuie sa o simti
. Gaseste mel care iti plac tie.asculta mult melodii noi. danseaza.Muzica te face sa te distrezi si sa te simti liber.
Nu sunt obsedata de muzica, dar uneori ma relaxeaza si imi ridica moralul cum a zis si @alice.Normal ca depinde si ce muzica asculti.
Mda eu ascult melodii care ma caracterizeaza[rap, hip-hop] ascult melodii care mi se potrivesc, ascult melodii house, techno si multe remix`uri! cauta si uh melodii de pe youtube!
Vibers feat. connect-r - free your mind
tarra mcdonald - revolution
junior caldera feat. sophie ellis baxtor - can't fight this feeling
etc
astea la house...
la rap: guess who si spike parca spun lucrurile pe fata, si stiu tot... de aia imi plac. gasesti cate un vers in melodiile lor pentru fiecare situatie...
si mai sunt cateva de rock: the rasmus - in the shadow, cate ceva de la linkin parca, etc.
da-le cate un search pe google...
RecycleBin întreabă: