| naviDIabLO a întrebat:

Mama imi zice mereu sa numai vb cu de unul singur desi eu tot o fac. E ceva in neregula cu asta?

21 răspunsuri:
| alecs871 a răspuns:

Ce, doar nu vorbesti singur, vorbesti cu prietenul tau imaginarhee hee

| Adya20 a răspuns:

NU este nimic neinregula! Si eu vorbesc singura mai ales cand trebuie sa discut serios cu cineva intai vorbesc singura iar apoi sunt sigura pe mine! Nu consider ca este ceva rau in asta

| Silvia a răspuns:

Nu, e foarte normal sa vorbesti singurhee hee.

| Bacemi a răspuns:

E aiurea pentru ca lumea o sa ti se adreseze cu apelativul '' nebunel ''. Si eu patesc uneori sa vorbesc singur, gandesc si eu cu voce tare. Incearca sa te abtii. Si eu mai patesc si cand imi dau seama incep sa rad de mine ca imi dau seama de penibilul situatiei happy

| OanaG a răspuns:

Cateodata mai vorbesc si eu singura, cand ma aflu in fata ogllinzii sau...cand gandesc cu voce tare.

Se intamplawinking

| mcandr3y a răspuns:

Eu cand eram mic si veneam de la gradinita intr-o zi vorbeam singur da nu tare sa ma auda doata strada, mai incet, m-a oprit un om pe strada si m-a intrebat daca sunt nebun! cate-odata e bine sa mai vorbesti singur!

| Razvan a răspuns:

Si eu mai vorbesc singura in oglinda si ma mir de ciudatenia care o reflectahee hee

| fluturas a răspuns:

Nu-i nimic in neregula ca si eu vorbesc singura destul de des laughing
bine nu tare, asa incetbatting eyelashes mai ales inainte sa ii povestesc ceva cuiva imi povestesc mie laughing sa formulez mai bine big grin sau cand nu are cine ma asculta crying incep si povestesc singurawinking

| arrriadna a răspuns:

Toti purtam dialoguri cu noi insine. Cel mai bine este sa nu ne auda nimeni, totusi. big grin Incearca sa iti "dai intalnire" cu tine seara, inainte sa adormi. E foarte misto. Eu de ex, mai "vorbesc singura" cand invat sau numar ceva, sau cand gatesc. De fapt verbul e "a bodogani": a spune in soapta ceva ce ceilalti nu inteleg exact... Se mai intampla, na. Dar sunt exceptiile, nu regula.

| misiik a răspuns:

Ai ocazia sa te dai de gol.

| Kynext a răspuns:

Nu e nimic gresit.Cred ca toti am patit asta, unii de prea multe orihee hee

| Aia cu cap mare a răspuns:

Poi cand vrei sa vorbesti cu o persoana inteligenta, vorbesti singur!laughing

| juniper a răspuns:

Nu, e normal sa vorbesti singur, daca nu ai cu cine altcineva.

| Cleona a răspuns:

E totul ok, nu e nimic ineregula cu asta! nu te speria ca nu e nimic cu asta, e totul bine!

| emy_8408 a răspuns:

E chiar foarte normal sa vorbesti singur, mai ales atunci cand nu are cine sa te asculte si in plus nimeni nu te intelege mai bine decat tine insuti.
eu vorbesc des cu papagalul meu happy

| superalex a răspuns:

Pai daca te vede cineva zice ca esti nebun.

| BeHappy_7009 a răspuns:

Stai mama linistit, nu-i nimic inneregula cu asta happy
intreab-o daca i-ar place sa te inchizi in tine, sa nu mai vorbesti deloc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg asa fac si eu dar te inteleg esti singur nu ai cu cine vorbi incat vorbesti singur eu nu zic ca e ceva gresit dar ca sa scap de asta incearca sa-ti faci mai multi prieteni sa iesi cu iei si sa vorbiti iti lipseste COMUNICAREA incearca sa comunici cu prieteni si fa-ti si alti noi.Fi increzator. u incerc asta dar n prea ies dar na ii garantez va merge.

| piticutza16 a răspuns:

Nu.nu este nimica in neregula. este ceva normal. chiar si eu mai vb singura

| kanamechidori a răspuns:

Nu este nimic in neregula chiar cum a spus si adya20, dar daca vorbesti singur tooooooooot timpul este o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Nu este rau sa vorbesti singur si eu vorbesc singur cate o data. Cel mai des ni se intampla atunci cand nu avem cu cine vorbi si simtim nevoia de un prieten langa noi.