Tot ce trebuie sa schimbi este doar mentalitatea. Nu esti singurul "gras si urat" din lume, uita-te la Trump!
Alege un psiholog sau niste carti care sa iti deschida mintea, sa te invete cum sa te iubesti, sa te apreciezi si sa vezi lucrurile importante din viata. Mintea noastra e singura care ne poate face viata frumoasa sau urata. Si totodata rezulta ca tu esti responsabil pentru fericirea sau nefericirea ta. Bafta!
Stai linistit, esti doar prost.
In primul rand totul tine de psihicul tau. Daca nu schimbi mentalitatea asta atunci esti terminat.
Nu pune la suflet tot ce ti se spune si fa un EFORT.
Consulta un nutritionist sau mergi la sala. Ai spus ca esti un gras urat, nu un gras urat si bolnav asa ca treci si munceste!
Eventual strange niste bani si consulta si un antrenor personal.
Sau pur si simplu alearga daca ai unde. Numai fa ceva! Nu conteaza ce.
Atata timp cat nu esti bolnav totul se rezolva cu bani si cu efort.
Si prost pe deasupra. Esti al 2-lea pe care-l vad ca vrea sa-si puna streangul la gat. Voi chiar nu realizati ca doar viata asta o aveti? Cate palme va trebuie dupa cap sa va treziti dracu?
Esti gras? Fa dracu ceva in privinta asta, nu te plange altora ca-i doare-n pla de tine. Urat? Fiecare sac isi are peticul. Viata sociala? E suficient sa iesi dracu din casa, sa vorbesti, sa lasi timiditatea deoparte. nu stiu ai vrea sa faca baietii si fetele coada la usa la tine? Ai vrea vreun antrenor nutritionist sa-ti spuna dracu sa lasi grasimile si sa faci dracu 2-3 flotari pe zi? Nu, tu fugi rapid la sinucidere. Ia calea usoara frate.
Grasutule dragut, mergi la o sala, fa-i putin sport, mananca sănătos și nu prostii, alearga prin parc in aer curat, bea apa multa si nu te sinucide ca nu are rost! Viata mai are multe surprize plăcute pentru tine, grasut adorabil! Numai bine!
Și tu vrei sa te sinucizi pentru că nu ai f**** ceva?
Lasa-le in *** de femei ție la vârsta asta îți arde de rahaturi, mai ai 3 ani și dai bacul dude trezeste-te că nu vin alea să-ți șoptească răspunsurile când vei fi in sala.
Ești urat? Și ce man, nimeni nu-i perfect poți avea și 5 ochi că tot îți vei găsi perechea
Daca ești gras și te simți bine în corpul tau nu incerca sa slăbești dar nici sa te îngrași. Tine minte că doar părerea ta despre tine contează ca aspect nu părerea altora
Daca nu ai viața socială înseamnă că ai colegi dar sunt retardați nu? Te cred...
Încearcă să îți faci prieteni noi cu care poți vorbi ceva, socializează, vorbește mai mult cu lumea pe messenger sau pe ce vrei tu, nu te înhăita cu toți aurolacii sa fumezi sa bei sa dai în cap că nu e bine ce faci, aia nu mai sunt amici aia îți sunt niste prefăcuți, contează numai sa fi plăcut și apreciat de lumea din înconjurul tau
De ce să te sinucizi când mama ta tatăl tău vrea să vadă cum înflorești nu cum te ofilești, gândește că vei avea o familie, vei avea copii vei avea parte de multe bucurii...
Zici că sunt eu. Nici eu nu am viață socială. Am o varietate de idei. Ai vrea să vorbim în privat?
Nu esti singurul cu multe idei)))
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Anamariasddjjjo100 întreabă: