Ohh si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Poate si mai rau. Mama mereu ma facea ca nu sunt buna de nimic, mai bine nu m-ar fi nascut, etc, etc. (ma facea si ma face mai rau ca tine). Sti care e problema? Mama ta nu vede ce e mai bun la tine, ci vede tot ceea ce este negativ si urat (toti avem o parte negativa). Naspa, nu prea ai ce sa-i faci :(. Incearca sa o faci sa inteleaga ca nu poti fi perfecta, dar totusi te chinui, poate mama ta este mai intelegatoare. http://www.wattpad.com/63393154-sub-aceeasi-stea-de-john-green-capitolul-1
ai toata cartea, spor la citit si sa imi spui si mie cum a fost, poate o citesc;) (nu prea imi plac romanele siropoase, dar colega mi-o recomanda).
Dacă promiți că îți vei asculta mama îți trimit cartea și o poză cu autograful meu
Paai,e destul de complicata situatia ta si nu stiu ce ti-as putea spune sa te ajute. Faza cu invatatul nu e tocmai rea,adica mama ta se gandeste la tine,la viitorul tau,insa daca te injura nu e ok,si mama uneori e o persoana dificila,poate mama ta are un servici greu,e stresata sau cine stie, si se descarca pe tine. Ar trebui sa vorbesti cu ea, sa te atasezi mai mult de ea si sa-i descoperi laturile sensibile astfel ar putea sa fie mai agreabila si mai buna cu tine. Nu spune ca ai o viata oribila, altii nu au ce manca, toti trecem prin comfilcte cu parintii. Sper ca o sa te intelegi mai bine cu mama ta. Bafta
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!