Eu cred ca ma duc in Satu Mare la nasi. Voi merge cu varul meu la patinoar si in centrul orasului.Mancare cat incape, si mai mult , distractie rasete, cazaturi. Ce`ti poti dori mai mult?
Acasa in sanul familiei:X.Sunt de parere ca macar aceste sarbatori/evenimente sa fie petrecute langa familie.
Revelionul se tine anul asta la mine acasa, parintii mei sunt plecati din tara si imi voi chema toti colegii si prietenii cei mai buni
verisoru meu neboon bineinteles
, asa o sa facem o mega petrecere super ultra nebuna, cu bautura multa, multa mancare si multe dulciuri, o cutie de prezervative speciala care va fi deschisa numai la ora 00:00, ne vom juca jocuri indraznete fantanita, poker pe dezbracate, macao, popa prostu ( cine e popa prostu da jos cate o haina), remi pe dezbracate vai vai abia astept
multa muzica buna si data la maxim ahhhh
abia astept. o sa ne imbatam, fumam, o sa ne facem de cap ca-lumea
dar tu ce faci de revelion
?
Eu ma uit la altii cum dau cu artificii si mananc si beau cat pentru o luna ... in general distractie cat incape
Am organizat o petrecere privata impreuna cu prietenii la restaurant No Name. Iti recomand sa iti aduni prietenii si sa faci acelasi lucru, o sa fie super distractie. gasesti detalii aici : www.nonamecafe.ro