E o dorinţă… ceva realizat, e o schimbare dacă nu ai observat.
Ce-ti doresti iti iei, ce nu-ti aperi pierzi. Ce nu vrei cu adevarat nu ai, ce iubesti nu dai~!
ti-a zis ca ea nu-i la fel ca celelalte. ti-a zis ca poate intr-o zi o sa iti arate~
daca e bine sau e rau, chiar daca e greu nu o sa cedam
In caz ca te duci in jos te-ajut sa te ridici
Amintirile raman indiferent de ce.ar urma.
Din bucurii si din tristeti, din tot ce-a fost sa nu regreti~
'Si stii ca, te iubesc oricum ar fi oricum'.
Ce am vrut, ce am avut...Sau ce n-am avut...Cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut, si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.![]()
Schimba. ti viata nu lasa, sa te schimbe pe tine viata
!
Dintr-o lume nebuna apari tu imi intinzi o mana si zambesti deja simt ca-i o lume mai buna~
Nici daca s-ar putea, eu nu m-as schimba!
Nu sunt cine par, stii, eu am ceva belele
Ai cazut - te'ai ridicat - inveti noi moduri sa te scuturi.Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor
Nu ma tine minte, uita ca am stat vreodata de vorba.Arunca pozele cu mine sa nu-ti fie dor!
Nu exista cai gresite, doar drumuri alese prost. Nu exista "nu pot", doar "nu vad nici-un rost".
O sa urc, o sa cad, o sa pic, ma ridic![]()
Nu e garantat dar totusi e posibil sa-ti treaca, si daca nu e placut totusi e posibil sa-ti placa!
niciodata sa nu'ncerci sa'ntelegi ce e ïn capul altora!![]()
Dar te ridici, Chiar daca timpul lasa cicatrici!
Ce dracu inveti, in viata-s multe cai gresite, ai grija pe care te-ndrepti.
E atat de simplu, da' lucrurile cele mai simple sunt cele mai grele. ![]()
Ca orice basm, incepe cu "a fost odata"![]()
Ca cica visele se sting de parca le scoti din priza...
Ce fac e pura fictiune./Exact ca tipu` ala rau de tot din filmele de actiune.
Ai cazut, te-ai ridicat, inveti noi moduri sa te scuturi/Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor
O, tu, frumoasa din padurea adormita,/Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?!
Eu nu tin cont c'afara ploua, ca'i zapada sau roua/Mie nu'mi strica vremea starile cum vi se intampla voua.
M-am saturat sa te lovesc cu vorbe, si ma chinui sa tac!
Ok! Tai-o! Pleaca! Cara-te! Dispari! Zbori! Sterge-o! Calc-o! Evapora-te! Mori! Da-ti foc, fa-te scrum, Arzi in culori! Stinge-te si sufla-te singura, Ca-mi dai fiori! Nu poti sa zbori? Insista!
"Scriu aceste randuri fiindca n`am putut sa plang/Sa nu risipesc ce nu mai pot in mine sa strang"
[sper sati placa
funda
?]