| Tiby a întrebat:

Nu am inteles un lucru... ce are lumea cu Justin Bieber? am vazut ca e la moda sa fii impotriva lui. nu sunt fan, nici pe departe... stiu doar melodia aia cu "Baby", dar cine nu o stie, doar are aproape 500 mil views pe youtube.
Deci repet: de ce sunteti impotriva lui?straight face

3 răspunsuri:
| ClaraZ a răspuns:

Eu una nu sunt impotriva lui, dar nici fana.
Stii.In lumea de azi invidia e mare. El e un copil care a devenit vedeta peste noapte. Din aceasta pricina lumea nu se mai uita si la talentul lui.Canta foarte bine live, lucru care este de apreciat.Aaaa.Si multi asculta, dar nu recunosc. Dc? Nu stiuhappy

| zadog23 a răspuns:

Ceel putin eu personal am ceva cu el ptca ee un copil fraier care lau gasit astia pe youtube. de acord are voce dar bun ai foce dar nu ti se urca la cap ca e el cine stie ce superstar asa cum se crede el eee doar un mucos si se crede deja michel jacsonwinking ( ce faci tibibig grin)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce?
ei bine uita-te pe tot utube si o sa vezi mii de melodii care suna de 300 de milioane(cat are panarama baby care apropo sunt false---nr mai mare de views atrag un nr mai mare) de ori mai bine
decat acea melodie a unui copil e 16 ani care are o voce de fetita de 8 si care suna ca o gaina speriata
toti youtuberii zic asta la orice melodie accesata numai ca sa scape de o alta aberatie a muzicii cum e si kesha sau altii