anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg de ce se spune: "sa nu regreti niciodata nimic, fiindca la un momentat a fost ceea ce iti doreai cu adevarat". Fiecare dintre noi face anumite lucruri pe care mai tarziu le regreta.Eu i-am spus prietenei mele cele mai bune un lucru pe care l-am facut si nu eram foarte mandra de el. Uneori ma gandesc ca poate spune tuturor sau ma poate avea la mana, cu toate ca am incredere in ea si mi-a promis si nu mi-a mai facut niciodata asa ceva... Are rost sa ma amagesc? o sa regret mereu. ca anumite lucruri nu le pot tine in minebig grin

Răspuns Câştigător
| eMiiau a răspuns:

Daca tu, in acel moment ai considerat ca poti avea incredere in prietena ta si i-ai spus acel secret, eu zic ca nu ar trebui sa regreti fiindca cred ca ea este constienta de faptul ca daca ar spune cuiva ti-ar cauza probleme si, nu cred ca va zice nimanui o data ce tu ai considerat ca este cea mai buna prietena a ta si ca trebuie sa ai incredere in ea. Eu cred ca anumite chestii, cat de grave ar fi, trebuie sa la spui cuiva findca nu e atat de comod sa le tii in tine, mereu vei avea acea constrangere si vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre asta. Daca tu ai considerat ca acea persoana care sa stie despre acel lucru este prietena ta, a fost alegerea ta si nu trebuie sa te amagesti in privinta asta.

2 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Nu intelegi de ce se spune: "sa nu regreti niciodata nimic, fiindca la un moemnt dat a fost ceea ce iti doreai cu adevarat"? Pentru ca asa e. Orice lucru il faci pentru ca vrei, pentru ca ti-l doresti. Daca mai tarziu iti dai seama ca nu a fost bine, nu schimba faptul ca in trecut tu considerai ca e bine.
Daca ti-e prietena, nu va spune. Daca va spune, asta e, asuma-ti cu responsabilitate ceea ce ai facut. Va trecehappy

| Alex_Alexandru_1987 a răspuns:

Daca este o prietena buna nu va zice la nimeni