Sa mergi inainte, si eu trec prin aceiasi perioada, poate ceva mai grav dar ma tin bine, zambesc si ma gandesc ca maine va fi o noua zi si va rasari soarele si pe strada mea.Si eu nu nu cred ca parintii nu te iubesc, poate au si ei o perioada mai grea...ai grija de tine si fii puternica...VIATA MERGE INAINTE!
Pai simplu, fii Alfa, nu ai nevoie de nimeni, ai nevoie de TIMP, pentru tine, sa gandesti lucrurile esentiale,
Cred 100% ca daca vei reusi sa atingi un echilibru psihic, să nu mai fii stresată sau influenţată de factorii externi, să gândeşti din punct de vedere neutru al lucrurilor, la ce se petrece in viaţa ta vei fi... SURPRINSĂ ŞI FOARTE FERICIT(ă)
Lumea e perversă, eu peste asta trec nepunând sentiment în nimic, fiind mai mult o javră, dar nu trădez pe nimeni.
Sau te poţi refugia în ceva, gen Rock, sau alte hobby-uri.
have a nice day.
Of viata asta...sa stii ca te inteleg perfect...cand aveam 14-15 ani aveam impresia k sunt atat de singura pe lume, incat mereu plangeam... aveam impresia k nici mama si nici tata nu tin la mine.ca sunt a nimanui...si am tinut`o asa vreo 2 ani.cand am implinit 16 ani, deja parca vedeam altfel viata si lucrurile au devenit la normal.este o perioada a adolescentei in care devii singura, trista, parasita...toti trecem prin asta...
Mergi inainte!
Sa ai grija de tine!
Si eu sunt in aceeasi situatie m-am certat acum 2 sap cu persoana iubita... dar mi-a trecut si parca simt ca-s singur si nu ma iubeste nimeni desi am prieteni! nici eu nu stiu ce sa fac toata ziua sunt plictisit si... pierd timpu degeaba!
Am avut si eu stari din astea, dar am gasit o solutie. E ceva care te incurajeaza si iti da putere mai ales daca incerci.http://www.secretul.tv/ (este si filmul poti sa-l iei de pe www.ghinionist.ro)
Cand o sa vezi o sa spui ca sunt putin sarita, dar chestia ai chiar merge.
Succes
Oricat ti-ar fi de greu in viata nu-ti pierde speranta.Se spune ca dupa ploaie apare si soarele...Mult noroc!
De cate ori NU m am simtit singura pe lume-desii parintii mei tineau la mine-oarecum-fiecare are alt mod de a si arata iubirea-poate de asta NU am inteles la inceput ca asa isi aratau ei iubirea-desii era distanti si reci...prieteni Adevarati, mai rar-acum, de un an si ceva am o prietena Adevarata-e ca sora mea.ma bucur mult ca ne am aliat cumva, si lumea NU ne mai poate face sa fim triste-lumea, intr-adevar-e vicleana, sireata si prefacuta...sa NU ai prea mare incredere in ea.am trecut prin momente grele-de una singura.Nimeni,NU stia ce simt, cu ce ganduri ma framantam, sau ce era in inima mea-multe persoane m au dezamagit-apoi, L am cunoscut pe Dumnezeu-de atunci-sunt Invincibila! faptul ca CRED in Dumnezeu ma face sa ma simt foarte puternica-in plus EL m a incurajat Enorm! viata mea s a schimbat de cand am inceput sa L cunosc si sa vad, cu ochii mei, in multe situatii ca intr-adevar EL-e Atotputernic si, ca face minuni, pentru copii care L iubesc! oricum, EL e aproape de toata lumea-inclusiv de cei care I neaga existenta, insa noi cei ce Credem in EL-vedem cu ochii nostri cum ne scapa din multe situatii, sau incercari-din care noi-singuri, NU am fi iesit Niciodata teferi! cei ce CRED in EL-au parte de o relatie speciala. e Tatal nostru-al tuturor, e Prietenul nostru-care NU ne dezamageste niciodata, e Puterea noastra-e Totul! de multe ori am deskis Biblia, asa la nimereala-si, cand citeam, Cuvintele acelea Perfecte-vedeam ca, intr-adevar, fiecare Cuvant scris acolo, ne e adresat noua-oamenilor-in mod Direct! :"TU esti scutul meu, TU esti slava mea, si TU imi inalti capul! Eu strig cu glasul meu catre Domnul si EL imi raspunde din muntele Lui Cel Sfant! Ma culc adorm si ma destept iarasi, caci Dumnezeu este sprijinul meu! NU ma tem de zecile de mii de popoare, care ma impresoara din toate partile! la Domnul este scaparea:Binecuvantarea Ta-sa fie peste noi! " Ps.3... Psalmii sunt Minunati-citeste!-o sa ti faca mult bine! caci, la toti care bat, li se va deskide, toti care cauta-vor gasi, si la toti care cer-li se va da! EL, vrea sa L cautam-IL vom gasi, daca avem inima deskida si sincera! crede si nu cerceta-NU e adevarat-ceice zic asta mint-Dumnezeu NU a spus asta. din contra-EL vrea sa L cautam.si atunci, EL ni se va descoperi-dupa ce L vei descoperi pe Dumnezeu-viata va lua o noua intorsatura-ei, exact ca si CUM TE AI NASTE DIN NOU! Doamne ajuta! Numai Bine,
bY.
p. s. :"Nebunul zice in inima lui :"NU este Dumnezeu! "-s au stricat oamenii, fac fapte urate-NU e niciunul care sa faca Binele.Domnul se uita de la inaltimea cerurilor peste fiii oamenilor, sa vada daca este vreunul care sa aiba pricepere si care sa caute pe Dumnezeu. dar, toti s au ratacit! toti s au dovedit niste netrebnici :NU este niciunul care sa faca Binele-niciunul macar...radeti voi de nadejdea celui nenorocit... dar, scaparea lui este Dumnezeu! " Ps.14 (iti dai seama? asa erau oamenii acum ~3000 de ani, dupa cum scrie psalmistul David. ce sa mai vbim, de cei din ziua de azi...)
Ar trebui sa incepi prin a te calma si a nu fi atat de pesimist, toti trecem printr-o astfel de perioada si nu este usor de depasit este adevarat, dar se poate. Nimic nu este imposibil, poate doar greu de facut, o sa treaca si aceasta stare si va fi bine, incearca sa fi tu insuti si sa faci lucrurile pe care le iubesti, te vei simti mai bine. Viata e grea, niciodata nu a fost si nu va fi usoara, sa te izbesti de problemele din viata si sa cazi e permis, dar sa te ridici si sa mergi mai departe e oblogatoriu...>
Ai nevoie de cineva real sa te asculte si sa discuti. prietenii virtuali sunt de ajutor initial, insa nu sunt langa tine cand ai nevoie. cauta-ti "aliati"
Nu-ti pierde gandurile pozitive, fi optimist/a si daca nu reusesti sa treci peste iti recomand un psiholog cu care poti vorbi, poti sa te descarci etc...
CApu Sus Mergi Inainte esti mai bun/a decat ei daca ai nevoie de un prieten care sa te asculte...Mee_eugen////nu ezita
Mda mi s-a intamplat si mie...am trecut si eu prin o astfel de perioada...si mai sunt moente...in care sunt stanjenit fata de prieteni care de fapt nu prea mi-au fost prieteni pentru ca au ras...incerc sa fiu cat mai nepasator...*treaba asta m-au maturizat enorm treburile astea*
Sunt un tip de treaba de fel...si incerc sa fiu cat mai bun cu toti...si chiar merge! Incearca sa zambesti cu ei si la unele "glumite" d'alea proaste sa pari amuzat/a
Am avut si eu stari din astea, dar am gasit o solutie.E ceva care te incurajeaza si iti da putere mai ales daca incerci.http://www.secretul.tv/ (este si filmul poti sa-l iei de pe www.ghinionist.ro)
Cand o sa vezi o sa spui ca sunt putin sarita, dar chestia ai chiar merge.
Succes
Ok.deci sigur lucrurile nu's asa cum le spui...parintii nu au cum sa nu te iubeasca...normal ca tin la tine si iti vor binele dar poate u nu iti dai seama in momentul respectiv...toata lumea are greutati si rele dar toti trecem de ele si raman in urma, invatam din aceste greutati si ne maturiseaza...gandeste-te ca esti tanar\a ai tot viitorul in fata ta... poti face prieteni noi...in orice moment, asta daca nu mai esti atat de suparata si vezi partea buna a vieti, iesi afara...plimbate chiar daca nu ai cu cine... du-te uitate la vitrine...cumparati tot ce iti doresti(shoping metod)...priveste marea... du-te in parc...si observa putin culorile florilor...nu sta in casa si plange...aceasta este cea mai usoara metoda! muult succes...si gandire positiva
Fiecarei pers i se int ceva de genu.Trebuie sa inveti sa treci peste toate. Posibil acesta este raspunsul dat de majoritatea.Ma intreb ce varsta ai de spui asta. posibil esti micuta.si nu ai destula experienta. e doar inceputul.Anyway daca vrei sa vb ma gas la id ul wtf_smileee te pup:*
Trebuie sa ne conformam cu viata lasata de d-zeu; asa s-a intamplat, ceilalti sa se bucure, iar noi sa suferim.si eu sunt satula de atata golanie, mitocanie si fite.si in plus parca toti au ceva cu mine, desi eu ii ajut pe toti si cu ce ma aleg...cu nimic. eu tin toate secretele, in mine are oricine incredere, ii ajut la nevoie si tot eu sunt aia ocolita si nebagata in seama, dar asta e...nimeni nu-si da seama ca sufar uneori, ascund asta sub o masca ce arata ca sunt puternica, dar sufer enorm in mine si in astfel de momente plang sunt trista, nu sunt ffff trista si suparata asa ca ascult melodia nu-i nimic a laurei stoica si ma gandesc ca asa a vrut dumnezeu sa ma incerce! fii puternic/a, la un moment dat o sa ai parte de lucruri mai bune si "va rasari soarele si pe starda ta"vorba lui dyanady!
Aceasi situatie o am si eu doar ca eu am si un copi si totusi merg mai departe, am momente care inca ma deranjeaza dar ma gandesc la viitorul copilullui si la al meu, nu gandi negativ, chiar daca esti o fire mai retrasa nu e nimic oricum prieteni adevarati nu prea gasesti, dragostea va veni si ea,,, parinti sunt tot parinti, asa ca totul inspre bine