Stiu ca asta face orice mama iar noi zicem ca ne-am saturat si alte cele... eu sincer cand ma cearta nu o prea bag in seama
si ma duc si stau in camera mea pana se linisteste si dupa aia stau si vb cu ea si tot ea isi cere scuze![]()
Nici eu crede'ma deci dp ce ca nici n-am voie sa'mi fac prieten, nu pre sa ies pe''afar. Si multe chestii complicate. Deci mie imi vine sa plec de acasa. Frate.totusi am 14 ani aproape. Doamne, si parinti distrusi ca ai mei n'am mai vazut. Mai ales maicamea ma scoate din minti, ne certam din orice chestie mica pentru. ca ea incepe ca nebuna. De ex. suntem de 1 saptamana certate si mie imi este mult mai bine asa pentru. ca nu ma mai bate la cap. Eu cand vorbesc cu ea, incepe sa tipe la mine si sa faca ca o nebuna, n'o mai suport demult. Si pentru. ca asa face ea ...asa ii fac si eu. x( Adica incep sa tpi si eu. Sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru. ca si eu ma aflu in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac.
Enerveaz'o si tu
... cand iti mai spune cate ceva spune si tu : "Muuu" sau pur si simplu la fiecare replica de'a ei "Minti! dc minti?" orce fie ca te cheama la masa fie ca iti tine morala... :X
Simplu.
taci.
no bagi in seama.
incerci sa faci altceva cand vbeste ea.
te gandesti la altceva.
daca vezi ca deja o ia razna prea mult...ii dai dreptate si pleci in alta camera.
nu-i vorbi urat.chiar daca iti faci 49237421 nervi