anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa zic dar de cele mai multe ori gluma ajunge mult prea departe. De cateva saptamani tot vad glume despre Spania si capsuni. Mai ales ca e si perioada cu bac-ul. Care naiba e faza cu asta? Ca daca pici bac-ul, te duci in Spania la cules capsuni. Si unii inca rad de chestia asta. Mie unul nu mi se pare nimic amuzant. Adica totusi decat sa nu faci nimic si sa mori de foame, mai bine faci ceva in folosul comunicatii si mai castigi un ban. Nu pot sa inteleg mentalitatea asta. Si cum unii rad de niste posibile job-uri pe care s-ar putea sa le aiba un prieten. Ca si cum rade de X ca o sa ajunga vanzator la fast food... ce naiba e asa amuzant? Cand o sa i se faca lui foame pe drum ce o sa faca? O sa astepte sa se duca pana acasa ca vai de mine ce surpriza, toti s-au facut politisti, avocati, profesori nu mai sunt agricultori, vanzatori la fast food, gunoieri... etc.
Mie unul mi se pare destul de ok chestia asta. Ca fiecare sa se nasca pentru un job anume. Nu toata lumea sa fie de succes si sa ajunga nu stiu unde, ca sa castige tone de bani. Daca de exemplu i se strica cuiva telefonul, la tine se duce sa-l repare? la politie? Sau daca i s-a stricat masina, cine o repara?
Pur si simplu nu inteleg oamenii care rad de job-urile mai,, slabe". Si de cei care e posibil sa aiba acele job-uri.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Nu ai ce sa le faci daca atat ii duce mintea. :p Cel mult ii poti ignora.

| JulietteJokes a răspuns:

Munca nu este o ruşine! Fiecare are un loc al sau in lume. Si daca muncesti cu demnitate ..tot respectul. Oamenii sunt doar răi.