Da, am trecut printr-o situatie asemanatoare de mai multe ori.
Si nu e bine sa lasi timpul si sa nu socializezi pentru ca vei fi exclus.
Cel mai bine e sa comunici sa fi glumet, si daca nu iti plac unii nu trebuie sa ajungeti la performante de comunicare dar cand sunteti pusi fata in fata nici nu trebuie sa va injurati.
Da,n-am trecut printr-o intamplare de genu dar o fata(buna prietene)da,nu-i bagi in seama, o sa se plictiseasca si o sa te accepte odata, mai bine fa-ti prieteni adevarati decat mincinosi...
Daca as face asa ceva Leex15 crede-ma ca nu sar rezolva nimic, ba mai mult ar zice ca eu sunt de vina pentru tot si recunosc ca bla bla bla. Oricum crezi ca le mai pasa de chestia asta? Ca imi cer eu scuze sau nu? E acelasi lucru. Acuma s-au mai remediat lucrurile, insa tot cam aceeasi relatie e. Ms oricum de parere.
AmVISEinterziseDeLege mersi pentru sfat. Oricum am o atitudine total neutra fata de ei. Cu toate ca in clasa a 9-a la inceput de liceu credeam ca o sa fie o clasa marfa, mai ales ca e si la litera A. Sincer sa fiu as fi preferat sa fiu la alte clase. Mi-am facut mai usor prieteni la alte clase decat la clasa mea. Ei nu prieteni adevarati ci prieteni cat de cat ok. Incerc sa comunic cu ei insa nu cu toti, mi-e aproape imposibil. Clasa e impartita pe bisericute. Eu unu ma inteleg bine cu foarte putini, dar macar cat de cat, nu bine, ma inteleg. Cateodata intr-adevar nici nu prea stiu de gluma, asta e adevarat. Insa cateodata imi vine sa-i injur sau sa-i omor in bataie, dar stiu ca n-am sanse. Sunt atatia factori care ma fac sa nu pot realiza acest lucru cu toate ca mi-as dori din suflet. Ms inca odata.
Crede-ma nu tin la mine nici cat pentru o zecime. Si daaa mi-am facut alti prieteni prin liceu. Recunosc nu-mi place sa fie in centrul atentiei sau popular, cu toate ca unii ma pun in aceasta postura vrand nevrand, si nu neaparat in sens pozitiv. Nu pot spune ca n-am gresit, dar nu am inceput eu. Vezi tu eu merg pe faptul ca daca nu eu incep, de ce sa-mi cer eu scuze primul?
AloAlo99 mersi pentru sfat. Asta am si facut pe parcurs. Mi-am facut prieteni adevarati inca din generala, la liceu mai putin insa imi place sa-mi fac prieteni adevarati nu prieteni care doar iesi cu ei la o bauta iar apoi ii doare in fund de tine. Am ajuns sa cred ca in viata singur mergi pana la capat si asa e. Prietenii sunt doar un suport, o oarecare imbunatatire care sa te ajute pe acest drum al vietii. Ms
Leex mersi mult. App sunt inca membru junior TPU si nu pentru raspunde la mesaje, insa le pot citi. Trimite-mi tu un mesaj PRIVAT cu Id-u tau si te adaug si mai vb pe mess daca e. Ms mult.