Mie, personal imi pare copilaroasa.
Si o iubesc! Si o ador!
TQM Miley... si daca ar avea fite ce? Poate avea fite atata timp cat are bani
.
@ Sensei.BRO-----Andrei
Hai taci
.
@ nekane
Informeaza-te scumpa mea de pe internet pentru asta e facut nu sa stam pe messenger... de google ai auzit vreodata? foloseste-l in scopuri utile.
@nekane.
Raiden mie imi pare nume de baiat. tie nu
?
Asa.nu.deci ma bag singur in seama pentru ca pui intrebari gen: "Cine-i Miley Cyrus pana la urma?" ori pe acest daca n-ai stiut aici se mai si raspunde la intrebari asa din cand in cand
.
La aceasta intrebare obtineai raspunsul foarte usor cu un search pe google.nu trebuia sa te isterizezi "Off Doamne ce m-am mai saturat de fata asta! Deci nu am vazut-o niciodata, nu stiu cum arata, nu stiu ce face dar m-au intoxicat pustanii cu ea!" si sa faci 50. 000 de comentarii inutile. deci te rog.
Nu cred ca esti in masura sa-mi dictezi mie cand trebuie' sa merg la "nani", ok?!
NU! N-are de ce sa-mi fie rusine.si nu m-am luat aiurea.ci m-am luat cu un scop. sa iti raspund la intrebarea cine este Miley si sa te luminez sa cauti pe Google sa te informezi daca esti nestiutoare.
Hey, ce-i aici?
nu va mai certati din cauza lu` Miley
si nu inteleg de ce Raiden a primit nefolositor si stupid la raspunsul lui(prima postare), doar si-a spus parerea, nu?!
Mai @Raiden, fetito/baiatule, ce-ar fi sa mergi la nani? De unde stii tu cum imi ocup eu timpul liber? De unde stii tu ca eu stau pe mess si habar nu am ce-i ala Google? Nu iti este rusine sa te iei de lume aiurea? Nu ti-a spus nimeni nimic, nu te-a bagat nimeni in seama.Concluzia? Cauta-l pe Mos Craciun, vrea sa-i spui o poezie.
@Raiden, nu te-am bagat in seama, nu ma bagi in seama, ok? nu te cunosc, nu ma cunosti! Tu ai inceput, tu esti cel care s-a simtit ofensat de postarea mea si a lui @bro, tu esti cel care ne-ai luat peste picior si mi se pare normal sa te trimit la nani atat timp cat iti faci simtita prezenta cu postari infantile. ok? Nu-ti mai pierde timpul pretios criticandu-ma, nu are sens, pentru mine esti doar unul care vine, posteaza 2-3 zile, dupa care isi ia zborul... Daca mai ai ceva de adaugat, te invit sa imi scrii in privat, nu am de gand sa deschid o polemica aici.