Daca te-a intrebat chestia asta inseamna ca e usor narcisista si constienta de calitatile ei, asa ca probabil se asteapta la complimente fara numar. Inteleg nevoia ta de a fi diferit fata de alti baieti, dar cunoscand-o, tu stii cel mai bine ce i-ar placea sa auda... ceva de genul "m-am gandit cat de norocos sunt sa te cunosc/sa-ti fiu prieten" sau "mi-am dat seama ca ziua aia am inceput-o cu dreptul" sau "in ziua aia am inteles ca viata e frumoasa"
oricum, ceva despre tine, raportat la ea, s-ar putea sa ii placa.
Mda,ea te-a intrebat ce impresie i-ai facut,iar tu trebuie sa-i raspunzi ce impresie ti-a facut referindu-te stric la caracterul ei.
Si referindu-te la fizic,nu stiu,spune-i ceva gen "ma miram cu de o fata ca tine e singura",ca asta e adevarul nene,baietii cauta fete frumoase sa faca sex cu ele,unii din ei mai au si relatii de lunga durata, dar in general sunt bulangii care vor sa aiba multe nopti pufoase. Poti sa adaugi acolo "ma mir cum de o fata ca tine e singura, banuiesc ca tu cauti un baiat care sa nu fie lingau si sa vrea doar sex cu tine", etc.Eu asa zic, faci ce vrei. O zi buna mane!