Hai bre, nu fă pe "nevinovata" că știi bine cum se face, ai mai fost și la alte majorate și mai mergi și cu colege cu care DEJA TE-AI VORBIT.
Așa că nu te mai da lovită in aripă și scrie-ți numele mare și clar pe plic
Banii se pun intr-o FELICITARE si apoi intr-un plic, iar pe felicitare vei scrie: "la Multi ani, xulescu! " si evident ca te semnezi cu numele tau si-l dai la inceput de petrecere, acnd intri, il feeiciti pe cel aniversat si ii dai plicul.
Daca vrei sa ii dai bani in plic ii dai personal si in plic sa fie si o felicitare semnata cu numele tau. Trebuie sa faci asta pentru ca sarbatoritul primeste multe cadouri si se amesteca si nu va mai sti de la cine e fiecare iar daca ii pui plicul in punga de cadou e posibil sa se piarda. Si cadourile se dau la inceput, cand intri pe usa il pupi, ii zici la multi ani si ii dai cadoul
Eu m-as duce cu un cadou... Dar acum depinde de eveniment. Ca la unele se pune plicul pe masa si atunci e clar. Am fost odata la ceva de genul asta la Elexus in Poiana Brasov - super elegant si rafinat, fara cusur! Acolo m-am dus cu un cadou scumpicel, ca nu se astepta nimeni sa vii cu plicul.
Gavrilutadaniel întreabă: