Personal eu nu as avea nimic impotriva, dar tu esti major, iar ea mai are de asteptat 2 ani pana la " libertate ". O relatie ar fi cam mult pentru amandoi, nu doar ea si va complicati. De ce vreti sa faceti asta? Poate o doar atractie si atat, iar daca fluturii din stomac trec de ce sa regreti ca v-ati implicat amandoi atat? Daca e iubire mai rezistati voi 2 ani in stadiul de acum. Va simtiti bine unul cu altul, vorbiti, si aveti si libertatea de a cunoaste alte persoane. Daca te vei comporta matur si nu vei incepe o relatie o vei ajuta mult, chiar daca ea nu intelege acum. E la o varsta cand e bine sa cunoasca cat mai multe persoane si sa aiba libertate, nu o relatie.
Calculeaza si tu si sunt sigura ca vei gasi mai multe dezavantaje.
Continua sa comunici la fel cu ea, nu presa nimic, deoarece e posibil sa regreti. Timpul e esential si daca astepti placerea de la sfarsit poate fi mult mai mare;]
Daca vrei sa fii om respectat si inteligent nu ai avea o relatie cu ea pentru ca ea de abia incepe sa prinda experienta vietii are minte de copila mica si nu e matura las-o impace ca asa e mai bine.
Daca va placeti reciproc si puteti sa mentineti relatia in limite normale pentru varsta ei (adica fara sex macar pana implinste 17 ani si jumatate), diferenta de varsta nu ar trebui sa fie o problema atat de mare.
Deci si eu trec printr-o perioada dinaceasta De ce? Pentru ca si eu 16 ani, si tot asa sunt intr-o relatie e mult spus, vorbim la fel ca voi, cu un tip de 21
Iti dai seama ca in relatia asta trebuie sa existe multa comunicare si sa vorbesti foarte deschis cu ea. Adica, care sunt asteptarile tale de la aceasta relatie. Iti dai seama ca "diferenta de varsta"(care mie nu mi se pare ca poate impiedica o relatie) iti va face probleme, in sensul in care, o sa te gandesti la ele. Dar eu te sfatuiesc sa nu te uiti numai la exteriorul unei persoane, ci si la modul cum gandeste. Deci daca te simti bine in preajma ei, si chestii Atunci ce mai asteptati
? Cu incredere inainte, pentru ca dragostea invinge tot
Ceao!:*
Salut. Pe Irinel si Monica i-a oprit cineva? Glumesc, fara suparare. Gandeste si cu inima si cu creierul si vei vedea avantajele si dezavantajele.
Pai de ce nu? Daca va atrageti.Stii ca se zice ca iubirea nu are varsta
Dar dupa parerea mea nu e chiar asa. Adica la adolescenti cel putin nu functioneaza In cazul tau depinde daca fata e dispusa sa faca anumite "chestii"(ma rog doar daca uh vrei).Sau sa o astepti ink 1-2 ani. Depinde doar de voi.
Dar eu zic ca aveti sanse mari
Succes!
Damon666666 întreabă: