Da, e adevarat. Pentru ca in timp nu totul se uita, insa noi ne obisnuim cu acel gand si avem impresia ca am uitat deja.Devine ceva normal, in timp ne obisnuim cu ideea ca asa a fost si ca nu se poate schimba situatia, acest lucru ne face sa credem ca timpul a vindecat ori ce rana. Chair daca ne face sa credem acest lucru, uneori, in clipele cand ne simtit melancolici, ranile se redeschid, ne aducem aminte, plangem dupa acele vremuri, insa apoi ne dam seama ca nu are rost si trecem si peste asta. Ori ce rana este vindecata de timp, insa ramane o cicatricie!
Depinde cat de mare este durerea provocata, adica daca este din cauza unei persoane dragi este cam greu.
Fii linistita, frumoasa Alce, timpul le vindeca pe toate. Toate ranile se cicatrizeaza. Si cu fiecare incercare prin care treci vei fi si mai puternica. Exista, totusi, si o conditie si anume : trebuie sa ne si dorim a ne vindeca!
Eu iti doresc ca intotdeauna vindecarile tale sa se petreaca repede!
Da. E normal nu? Desi a incerca a defini timpul este una dintre cele mai grele sarcini din lume, acesta poate fi cel mai mare tamaduitor, care are un efect enorm asupra oricarei fiinte sau obiect.Asupra Universului.Succes:*
Nu neaparat. poti ramane toata viata cu amintirile si cu intrebarea: "de ce a fost asa? De ce nu a putut fii cum am nadajduit eu? "
Asa se zice, ca timpul vindeca ranile...sincera sa fiu mie nu mi-a demonstrat asta pana acum. Toate ranile au ramas acolo, in suflet. E ca si cum ceva s-ar rupe, un siret de exemplu, si ii faci un nod... dar degeaba, nu mai poate fi ca inainte orice i-ai face.
Da este adevarat timpul le va rezolva pe toate dar depinde si de persoana daca vrea sa se vindece. Oricum toti trebuie sa mergem inainte cu zambetul pe buze pentru ca totul este trecator chiar si atunci cand crezi ca vei fi fericit toata viata.
Ann2info întreabă: