| gomen a întrebat:

Ok deci, cred ca creierul meu are o problema. Cand trebuie sa fiu atenta am expresia pe fata de parca as fi atenta dar eu ma gandesc la altceva si nici macar nu gandesc, adica pur si simplu ma uit in gol si nu clipesc, nu ma misc, de parca as planui ceva diabolic, dar creierul meu nu gandeste. Si asta mi se intampla foarte des.
Si mai sunt si cu capul in nori. Nu gandesc ce fac. Si incerc sa fac ceva, dar creierul meu refuza. Incerc sa o iau totul logic, sa aiba sens ce zic, ce fac, etc. dar degeaba. Trebuie sa repet pana invat si apoi sa fac. Ma simt ca un robot, jur. Nu inteleg ce se intampla cu mine. straight face

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Buna! Esti la inceput de drum, apoi totul va fi altfel! Tu esti o fiinta extraordinara si cineva te iubeste mult pentru tot ceea ce esti tu! Nu te ingrijora pentru lucruri nesemnificative, invata logic, cu pauze, fa-i sport, plimbari in aer curat, vizioneaza filme frumoase si din care poti invata lucruri frumoase, restul vine incet, incet. Intr-un fel sau altul toti suntem niste roboti si mai ales mamele care trebuie sa faca enorm de multe! Iti doresc sanatate, intelepciune si numai bine!

0 răspunsuri: