În calitate de fata, aproape femeie iti zic eu ce se intampla, cu o parere semi subiectivă.
Ideea e in felul urmator: fetele se îmbracă/machiaza/comporta in anume feluri pentru a atrage atenția. Fetele adora atenția. Adora sa fie fluierate nitel pe strada si sa atraga privirile altora. Nu exista femeie pe planeta asta căreia sa nu i placă asa ceva, iti zic eu. S a implementat ideea asta de vestimentațe ciudata care lasa cam multe la vedere prin tot ce tine de social media si mass media si noi, fiind in secolul 21, (niste moderni cu gândire la fel de modernă
))) ) trebuie sa acceptăm asta si sa băgăm la înaintare zicala *asta e secolul 21, asa e lumea in ziua de azi, ce mai vreti?* ca scuza pentru nevoia excesivă de atenție pe care efectiv o cerșim la un moment dat. Mie mi e rusine uneori cu ce vad pe strada si, sa stii, ca acum ceva vreme mi-a afectat putin stima de sine. Asta pentru ca eu sunt genul de om care nu urmează trendurile, am stilul propriu, lejer si ajunsesem sa cred ca e ceva in neregulă cu mine. Si, lasa, ca nici cu bărbații nu mi e rusine. Au unii niste standarde de te doare mintea, nu alta. *Dacă nu e sexoasa, n are sani si acid hialuronic in buze plus talie de viespe, n are ce cauta lângă mine*. Hehe. N ai ce sa faci, te adaptezi vremurilor.
vrei, nu vrei, aia e. Oricum, nu toate femeile sunt asa, cum nici toti bărbații nu au gândirea de am zis o eu.
Văzusem comentariul fetei "daca nu eram noi, voi nu ati mai fi facut copii". Ma ingrozesc cand vad "argumentul" asta cand cineva aduce o acuză la adresa femeilor.
nu e asta! O femeie e ceea ce trebuie sa fie in momentul in care stie ce vrea de la viata, e independenta si capabilă să facă si sa intretina acei copii de care tot spune, iar fara bărbat nu ar putea fi un întreg. Valabil si viceversa.
Eu nu mai am tata de la 6 ani si n-am avut o copilarie de loc frumoasa, nu e de loc misto sau normal sa fii un anxios, depresiv semi-orfan. Nu toti barbatii sunt violenti si un studiu a aratat ca, daca un copil mai participa in certurile de cuplu, il ajuta sa se maturizeze. Lasa...nu toata lumea simte dragostea, mergi la un pshiholog sau ceva.
De cand eram mica am asistat la certurile parintilor mei,si la bataile pe care le incasa mama de la tata,chiar foarte des se intamplau,acu ca a mai imbatranit nu mai da in ea,da cat era in puteri o batea mai mereu si ea statea cu el pentru mine si fratemiu,acum fratemiu e exact ca tata,spune-mi ce model bun i-a dat ca o bate pe nevasta-sa la cel mai prost cuvant rostit, nu am avut parte de o familie ok si chiar stiu sa ofer iubire, dar traumele nu dispar asa usor, inca aud pocnetele de curea si toate injuraturile si tipetele, nu vreau asa ceva in viata copilului meu.
E interesant...
Copiii invata de la parinti.Ce invata?
Pai, 2 lucruri, de fapt.
Daca un parinte e alcoolic, si are 2 copii, sunt sanse mari ca unul sa nu puna gura deloc pe alcool niciodata sau sa se fereasca si celalalt sa ajunga alcoolic la randul sau.
Asa functioneaza cu orice fac parintii.Copii invata de la ei.Invata ce sa faca sau sa nu faca, in functie de propria personalitate si gandire.
Cuplurile de lesbiene au cea mai mare rata a violentei domestice asupra partenerului... (nu glumesc, poti vedea niste studii pe internet)
Sa porti pantaloni nu e crestineste. Isus n-a purtat niciodata pantaloni. Eu port pantaloni pentru ca nu sunt crestin.
coca666 întreabă: