| kb9 a întrebat:

Ok...stiu ca intrebarea asta e sexista, dar de ce femeile si mai ales fetele, se poarta ca niste dive, stiti la ce ma refer, se poarta ca si cand fara ele nu s-ar mai invarti apa de la wc-u' de ce? Si doar mie mi-e scarba sa vad 3-4 fete mergand impreuna la baie, chiar daca doar una are nevoie si usa are inchuietoare, adica ce naiba? Si cred ca, colo avea dreptate **MAI PUTIN LA PARTEA CU VIOLUL**, e scarbos sa vezi fete pe strada cu pantalonii trasi in *****, da, toata lumea are dreptul de a se imbraca cum vrea, dar totul are o limita de "bun simt". In Romania, conteaza mai mult cum arati decat ce stii, dar cine sau ce da standarul asta?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

În calitate de fata, aproape femeie iti zic eu ce se intampla, cu o parere semi subiectivă.
Ideea e in felul urmator: fetele se îmbracă/machiaza/comporta in anume feluri pentru a atrage atenția. Fetele adora atenția. Adora sa fie fluierate nitel pe strada si sa atraga privirile altora. Nu exista femeie pe planeta asta căreia sa nu i placă asa ceva, iti zic eu. S a implementat ideea asta de vestimentațe ciudata care lasa cam multe la vedere prin tot ce tine de social media si mass media si noi, fiind in secolul 21, (niste moderni cu gândire la fel de modernălaughing))) ) trebuie sa acceptăm asta si sa băgăm la înaintare zicala *asta e secolul 21, asa e lumea in ziua de azi, ce mai vreti?* ca scuza pentru nevoia excesivă de atenție pe care efectiv o cerșim la un moment dat. Mie mi e rusine uneori cu ce vad pe strada si, sa stii, ca acum ceva vreme mi-a afectat putin stima de sine. Asta pentru ca eu sunt genul de om care nu urmează trendurile, am stilul propriu, lejer si ajunsesem sa cred ca e ceva in neregulă cu mine. Si, lasa, ca nici cu bărbații nu mi e rusine. Au unii niste standarde de te doare mintea, nu alta. *Dacă nu e sexoasa, n are sani si acid hialuronic in buze plus talie de viespe, n are ce cauta lângă mine*. Hehe. N ai ce sa faci, te adaptezi vremurilor. laughing vrei, nu vrei, aia e. Oricum, nu toate femeile sunt asa, cum nici toti bărbații nu au gândirea de am zis o eu.
Văzusem comentariul fetei "daca nu eram noi, voi nu ati mai fi facut copii". Ma ingrozesc cand vad "argumentul" asta cand cineva aduce o acuză la adresa femeilor. laughing nu e asta! O femeie e ceea ce trebuie sa fie in momentul in care stie ce vrea de la viata, e independenta si capabilă să facă si sa intretina acei copii de care tot spune, iar fara bărbat nu ar putea fi un întreg. Valabil si viceversa.

44 răspunsuri:
| Vikaa a răspuns (pentru Dana2103):

Cuplurile de lesbiene din State pot ramane insarcinate fara sperma unui barbat, de la una se ia maduva si va fertiliza ovulul celeilalte, nu se utilizeaza deloc sperma barbatilor, e o sperma artificiala care da rezultate foarte bune.

| kb9 explică (pentru Vikaa):

Bravooo, o sa se simta ciudat fata de altii pentru ca o sa vada la altii ca au tata si vezi tu, nu o sa se simta la fel de iubit si nu o sa poti avea grija de el continuu daca nu ai un ajutor, ma rog, nu stii tu ce e aia iubire...

| Vikaa a răspuns (pentru kb9):

Eu zic ca mai bine fara un barbat in viata, decat sa vada acel copil violentele din familie si sa ramana cu traume, mai bine fara, sunt copii bine mersi ce nu se plang ca nu au tata.

Eu nu mai am tata de la 6 ani si n-am avut o copilarie de loc frumoasa, nu e de loc misto sau normal sa fii un anxios, depresiv semi-orfan. Nu toti barbatii sunt violenti si un studiu a aratat ca, daca un copil mai participa in certurile de cuplu, il ajuta sa se maturizeze. Lasa...nu toata lumea simte dragostea, mergi la un pshiholog sau ceva.

| Vikaa a răspuns (pentru kb9):

De cand eram mica am asistat la certurile parintilor mei,si la bataile pe care le incasa mama de la tata,chiar foarte des se intamplau,acu ca a mai imbatranit nu mai da in ea,da cat era in puteri o batea mai mereu si ea statea cu el pentru mine si fratemiu,acum fratemiu e exact ca tata,spune-mi ce model bun i-a dat ca o bate pe nevasta-sa la cel mai prost cuvant rostit, nu am avut parte de o familie ok si chiar stiu sa ofer iubire, dar traumele nu dispar asa usor, inca aud pocnetele de curea si toate injuraturile si tipetele, nu vreau asa ceva in viata copilului meu.

Asta e un caz izolat.
De asta tu esti singura ce a reactionat asa la intrebarea mea, chiar daca alte fete au reactionat bine legat de "divele" cu aere de cartoafe si fite de regine.

| RKBlue a răspuns (pentru Vikaa):

E interesant...
Copiii invata de la parinti.Ce invata?
Pai, 2 lucruri, de fapt.
Daca un parinte e alcoolic, si are 2 copii, sunt sanse mari ca unul sa nu puna gura deloc pe alcool niciodata sau sa se fereasca si celalalt sa ajunga alcoolic la randul sau.
Asa functioneaza cu orice fac parintii.Copii invata de la ei.Invata ce sa faca sau sa nu faca, in functie de propria personalitate si gandire.
Cuplurile de lesbiene au cea mai mare rata a violentei domestice asupra partenerului... (nu glumesc, poti vedea niste studii pe internet)

| Dana2103 a răspuns (pentru Vikaa):

Sperma artificiala? Adica fara adn de la barbat? De la o femeie?
Eu stiam ca se poate ca una sa foloseasca ovulul si cu spermatozoizi primiti donatie sa fertilizeze artificial cealalta femeie lesbi, ca una sa fie mama biologica iar cealalta mama surogat.

Merge si de la donator, dar merge si cu sperma artificiala fara adn barbatesc, de la una se colecreaza din maduvă si o face spermatozoizi, si din ovulul celeilalte femei se fertilizeaza si apare sarcina.

| Dana2103 a răspuns (pentru Vikaa):

Exista si ovule artificiale? Ma refer daca la gay este posibil

La gay nu, strict pentru femei mergea, la barbatii gay numa daca isi angajeaza o mama surogat altfel nu au cum. Ovule artificiale nu cred ca au inventat inca

| UniData a răspuns (pentru Vikaa):

La cat de urat vorbesti despre toti barbatii, e imposibil ca cineva ca tine sa aiba o relatie. Nu mai minti cu asa ceva!

| doctorandus a răspuns (pentru GoldenZenith):

Sa porti pantaloni nu e crestineste. Isus n-a purtat niciodata pantaloni. Eu port pantaloni pentru ca nu sunt crestin.