| Denisa495 a întrebat:

Ok...Sunt o fata mica de insulting ( 1, 40 ) in clasa a 7-a. Sunt blonda. Toate fetele din clasa isi bat joc de imaginea mea si de cumpara parului. Ce pot sa fac sa scap de aceste rautati si sa ma placa toata lumea.
DAU FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu deveni dependentă emoțional de persoanele trecătoare din viața ta, care nu te prețuiesc și apreciază. Nu-ți acorda importantă prin intermediul oamenilor. Nu trebuie să le dovedești nimic! Cuvintele sunt cuvinte. Depinde de tine câtă însemnătate le oferi. Vrei să te pierzi pe tine pentru alții? Colegii tăi sunt imaturi și superficiali. Vrei să ce? Să devii rezultatul cerințelor lor? Vrei să fii un produs/ personaj? Nu lăsa factorii externi să te afecteze. Tu nu trebuie să le dovedești că ești mai 'Pre sus' de categoria în care te-au încadrat. Cred că nu există inferior sau superior. Sunt doar oameni care s-au remarcat prin reușite. Ei ce-au reușit până la această vârstă să facă, 7 clase? "WOW". Depinde de tine cât de mult te lași afectată și marcată de aceste întâmplări. Nu deveni o izolată, nu-ți limita viața. Nu te lasă modelată de alții. Nu te pierde pe tine ca să îi mulțumești pe alții. Nu-ți irosi timpul și ai grijă în ce îl investești. Ești unică, diferită. Oamenii nu sunt obiecte în mai multe exemplare. Fiecare este unic prin: principi, valori, gânduri, etc. Nu le datorezi nimic. Nu trebuie sa le demostrezi/ dovedești ceva. Dezvoltă-ți personalitatea și evoluează productiv și constructiv. Fă ce simți. Nu te împiedica la primul obstacol, ci ocolește-l cu demnitate. Viața nu se rezumă la ce traiești acum. Sunt întâmplări și momente neplăcute ce alcătuiesc viața și te ajută să-ți construiești o personalitate puternică. Depinde de tine dacă iei partea constructivă sau te conformezi situației. Nu te lăsa influențată. Acceptă-te așa cum ești. Ești unică. Nu te compara cu alții. Tu ești tu.

| Denisa495 explică (pentru anonim_4396):

Ms mult

| anonim_4396 a răspuns (pentru Denisa495):

N-ai pentru ce.

| Ralukafay a răspuns:

Nu iti face griji in privinta lor si eu traiesc aceleasi chestii ca si tine,chiar daca sunt bruneta, dar acum, na, nu tine totul de culoarea parului si multa lume imi spune ca sunt desteapta si frumoasa, desi eu nu cred.Adica fostele mele colege(am trecut a 9-a) din clasa a 8-a erau geloase pe mine, fiindca toata lumea ma lauda si inca ma lauda.Chiar si baietii ma bagau in seama chiar daca o faceau fiecare in parte cu mine, adica individual.Deci,la ele si ei, orgolilul si gelozia sunt problema.Asa ca, nu te lasa intimidata, cateodata e bine sa fii si blonda, dar cum am mai spus si sus, nu totul tine de culoarea parului.

| WorldTraveler2553 a răspuns:

Lasă-mă să-ți explic câteva aspecte, probabil nu voi primi funda, dar totuși aș vrea să te ajut puțin...
Știu, te înțeleg și îmi dau seama cât de greu e, am trăit și eu.
În primul rând nu știu ce ai vrut sa scrii prin "cumpara parului", dar dacă te referi la culoarea părului, părul blond e cel mai frumos din perspectiva mea.
Statura, faptul că ai 1, 40 nu privește pe nimeni, gândește-te la fete care au 1, 75-1, 80. Ele ar face orice să fie ca tine! Gândește-te la persoane care sunt așa cum vrei tu să fii. Să spunem că pe o fată frumoasă o place toată lumea, are mulți prieteni, însă ea suferă de cancer și mai știu eu ce.Crezi că acea fată nu și-ar dori să fie așa cum ești tu acum? Ba da! Acceptă ceea ce ești și ignoră pe cât posibil răutatea celor din jur.
Indiferent de cum ai arăta, indiferent de câți te-ar place, oamenii te vor judeca oricum! Nu există un aspect pe care un om să nu-l judece! Ăsta este mecanismul.
Sper că te-am ajutat, astea sunt sfaturile mele și nu încerca să faci ceea ce nu-ți place doar ca oamenii să fie lângă tine! Vei primi viața pe care ți-o dorești.Doar ai răbdare maximă și capul sus până la capătul drumului!