| AlKhalifa a întrebat:

Paste fericit TPU kiss!
Am si eu niste intrebari...cred ca poate vi sar parea stupide dar ma macina de 1 luna in continuare sad :

1.De ce cand esti bun cu toata lumea, musai trebuie sa fii luat de prost?
2.De ce persoana draga pe care o iubesti enorm de mult si ti-ai da tot ce ai mai bun din tine, te dezamageste mereu?
3.De ce cand faci rau iti merge bine iar cand faci bine iti merge rau? sad

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Paste fericit si tie!

1. Dupa cum spune si vorba aceea"cand esti bun, esti luat de prost".Asa se intampla mereu, cand suntem buni oamenii profita de bunatatea noastra si isi bat joc de noi.Este urat ceea ce fac si nu se gandesc nici o clipa, ca intr-o buna zi roata se va intoarce si tot raul facut noua, se vor intoarce impotriva lor. Oricum, cel mai bine ca sa numai fim luati in bataie de joc de oameni, trebuie sa ii tratam pe fiecare asa cum merita.In unele cazuri indiferenta e cel mai bun tratament, pentru ca doare mai tare ca orice.

2.Pentru ca a vazut ca tinem la ea, si ca suntem dispusi sa facem orice ca sa ne fie bine si ea profita de slabiciunea noastra. Poate ca ii iertam prea multe si sa obisnuit sa ne raneasca, stiind ca o vom ierta de fiecare data.Trebuie sa avem grija pe cine alegem sa primim in inima noastra, dar nu noi facem alegeri, ci inima noastra, si dupa urma ei avem si noi de suferit.

3.Pentru ca uneori viata este nedreapta cu noi.Se intampla de multe ori sa facem un bine, si in loc sa ne mearga bine, ne merge rau.Totul tine de norocul nostru.Parerea meahappy

4 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Pentru ca Adam si Eva nu l-au ascultat pe Dumnezeu.

| Hevnoraak a răspuns:

1.Eu sunt bun cu toți cei care mă consideră prost, mă doare în patină de ei.
2.Treci peste și găsești una care nu te va trăda.Viața e făcută numai din încercări, dacă renunți ești mort din start.
3.Consecințele apar târziu dacă faci rău, iar binele nu apare decât pe moment.

| AlKhalifa explică:

Sincer nu stiu raman rece cand aflu chestiile astea..sincer nu am o fire mai sensibila.dar chiar nu stiu..parca e bine sa fii si tu la fel cu ceilalti ca nu se merita sad

| Anca1618 a răspuns:

1. Pentru ca asa e lumea din ziua de azi, mai nou nici nu merita sa ajuti mai ales daca te astepti sa primesti ceva in schimb

2.Persoana aceea poate nu iti impartaseste sentimentele.

3.Pt ca cei care fac rau nu se gandesc la consecinte.