| Annnnnnnnna a întrebat:

Pe messenger,se poate afla ip-ul tau? dar pe TPU?
URGENT, funda!

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Din multe locuri se poate afla ip-ul. De pe messenger alta persoana nu-ti poate afla ip-ul, dar pe TPU nu sunt sigur.
Pe TPU nu poate afla atlcineva decat probabil adminii, cei care se ocupa de site, doar atat, si acei oameni nu or sa spuna ip-ul tau pentru ca n-au nici un motiv.

| Annnnnnnnna explică (pentru MenInShadow):

Esti sigur ca nu se poate de pe messenger sa se afle cumva?thinking

| MenInShadow a răspuns (pentru Annnnnnnnna):

Nu se poate, eu de ex, daca am id-u tau, nu iti pot afla ip-ul calculatorului, pentru ca messengerul nu are nici o aplicatie care necesita ip-ul calculatorului tau.
Cand te inregistrezi, adica atunci cand iti faci id-ul, este posibil ca cei de la yahoo sa stie ip-ul tau, dar doar atunci, pentru ca este nevoie de el.
Cand tu te loghezi pe mess, bagi decat 2 lucruri, id si parola, care sunt recunoscute de baza lor de date.
Acolo, la cei de la yahoo se afla ip-ul, nu pe mess.
Cu ce am zis eu mai sus, nu se poate afla, daca are decat id-ul si parola.
Daca ai facut tu vreo prostie, sa bagi un program de la cineva, ceva facut de cineva prin care sa-i arate lui, sau sa-i trimita prin mail ip-ul tau, atunci se poate afla.
Si din cate stiu mai exista programe d'astea cu care intrii in pc-urile oamenilor, etc, ilegale normal, dar care exista, si cel mai probabil cu alea se afla ip-urile. Alftfel, nu.
Deci, pe mess nu e nici un pericol, doar ai grija ce primesti, si de la cinewinking

| Annnnnnnnna explică (pentru MenInShadow):

Mersi

3 răspunsuri: