anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fete: ce demachiante folositi si unde se gasesc? adica se gasesc si in magazinele normale sau numai in supermarketuri?

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Produse demachiante sunt pe toate drumurile, dar depinde de pretentiile tale. Eu, una, pe vremea cand ma machiam, am folosit multa vreme Lapte demachiant Doina, de la firma Farmec Cluj Napoca, care se gasea peste tot, avea un pret pentru toate buzunarele si de care am fost f. multumita. Si acum cred ca se gaseste prin supermarchet-uri, magazine cosmetice si farmacii (precizare: in farmacii are de obicei un pret mai mare decat in alte magazine).
Uite aici un site cu produse demachiante de la mai multe firme:
http://www.shopmania.ro/......gazin.html

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Se găsesc și în supermarket-uri și în magazinele cosmetice.Momentan,folosesc un demachiant nutritiv de la Avon împreună cu dischete demachiante. Costă în jur de 15-20 de lei (depinde de broșură).
Baftă!

| Libelle a răspuns:

Noi le luam din farmacie mai multhappy

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @cora! Eu una mă demachiez de când mă știu cu ulei de măsline pe care-l aplic pe o dischetă ușor umezită ăn prealabil cu apă călduță. Apoi clătesc cu apă. Dar nu te sfătuiesc să faci așa dacă ai tenul gras.
O zi cu zâmbet să ai!

| teiube a răspuns:

Da se gasesc si in magazilnele normale chiar si la bacania din clotul strazii.cel putin la mie are si costa si mai scumpe si mai ieftine sunt pentru toate buzunarele exista si servetele demachiante sun ieftine 12 lei

| cherrybomb a răspuns:

Eu folosesc un demachiant de la olay sau de la garnier si le cumpar din malluri sau de la farmacie. nu sunt ff scumoe cel de la olay costa 15 lei iar cel de la garnier 20 lei.

| micurutza2005 a răspuns:

Cel de la garnier e super in sticluta verde e transparent si curata bine si rimelul rezistent la apa eu sant foarte multumita de elhappy