|

Salut. As vrea sa va intreb daca cerealele din magazinele normale (supermarketuri) cele normale iti pot provoca greutate ( grasime)

. Din cate am auzit trebuie sa mananci cereale integrale dar eu nu stiu sa fac diferenta dintre cereale integrale si cele normale ( bilute cu cacao). Cumva cerealele integrale sunt cele care se gasesc in farmacii? Ca se spune ca se spune ca unul dintre factorii buni de a pune masa sunt cerealele dar eu nu stiu daca toate tipurile de cereale sau anumite tipuri.

Uitati aici un exemplu : fulgi de porumb de care cumpar eu http://img.kupi.cz/kupi/thumbs/corn-flakes-crip-crop_170 _340.jpg ei contin pe 100g : 8g proteine si 1, 2 lipide si 384 calorii. Sunt buni? continui sa mananc cu lapte? Lamuriti-ma si pe mine :)

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia germeni sau fulgi de grau. au 18g proteine. si pentru fibre e ceva cu psillyum. naiba stie cum se scrie. eu am un amestec 80g grau cu 20g ps... draci. in lapte cu o banana pentru gust. eventual in blender

| a răspuns:

Cereale "bilute cacao" sunt facute din faina de grau/alte cereale si cu adaos de zahar, arome, colaranti, etc. De astfel de produse trebuie sa te feresti.
In schimb cereale integrale, dupa nume iti dau seama. Sunt cereale intregi si zdrobite pentru a face mai usoara consumarea lor.
http://s17.postimg.org/k8xynkkrz/136576306.jpg
Daca vrei sa te mai informezi despre ele: http://www.sfatulmedicului.ro/......mati_11224
In lidl gasesti cereale integrale "Master crumble" sunt perfecte, le-am incercat.
http://s29.postimg.org/fpjxeakl3/master_crumble.jpg
Si un sfat mic: consuma cerealele cu apa (nu cu lapte), stiu ca nu sunt chiar asa de bune, dar macar nu o sa mori asfixiat noaptea in timp ce dormi.

| explică (pentru Goldenboy97):

Dar fulgii de porumb? ei contin 8g proteine si 2 lipide happy si 384 calorii pe 100g si punga are 500 g

| a răspuns (pentru Shrek32154):

Fulgii de porumb, aduc un aport mare de carbohidrati simpli (aproximativ 85g), deci in timp asta duce la ingrasare. Plus ca au o valoare nutritiva scazuta.
Deci renunta la ei, stiu ca sunt buni la gust dar chiar nu te ajuta.

| a răspuns:

Proteinele care nu sunt din carne contin estrogen care nu-i recomandat daca vrei muschi, in plus proteinele se elimina daca sunt prea multe, in multe experiemente s-a dovedit ca sportul, organismul, proteine din carne conteaza in functie de astea 3 in plus nu o sa cresti mult din cereale, fa sport, manca sanatos, culcate cat mai mult

| explică:

Masa musculara*