anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot innoda ochii unui melc? Mereu m-a batut gandul asta.Cu o penseta oare daca ii ating se rup?

9 răspunsuri:
| ady123 a răspuns:

Nu nu poti dar de ce ai incerca?

| Xtadelo a răspuns:

Doamne straight face
Nu te mai uita la desene!
Tie daca ti-ar baga cineva penseta in ochi, cum te simti?batting eyelashes

| Filipjack a răspuns:

Ochii unui melc sunt foarte sensibili. Da, daca ii atingi cu penseta se pot rupe.

| teotaur a răspuns:

Eu am incercat de 2 ori, cu un bat mai special si cu o penseta, dar s-au retras prea repede...

| Anonim1000000 a răspuns:

Nu te mai uita la desene animate gen Tom&Jerry, Looney Tunes, deoarece ce vezi acolo nu poti face in realitatelaughing

| anonim_4396 explică (pentru Anonim1000000):

Nu e din desene, mie mi-a trecut prin cap.

| adreiaandreiuta22 a răspuns:

De ce sa chinui saracu melc, oricum isi trace ochi si nu o sa mai iesa din cochilie o vreme.

| Joanna7 a răspuns:

Nu prea are legatura cu ceea ce vorbim numai ca chiar daca ai putea face asta nu stiu la ce ti-ar trebui deci chestia pe care vroiam sa o spun era ca de la desene animate nu poti imita chiar totul sunt de acord cu ce a spus Anonim1000000 deoarece cunosc pe cineva un copil de 11 ani dar acum multi ani s-a intamplat asta care a sarit cu umbrela de la etajul 2 fiindca a vazut la Tom&Jerry deci nu-ti mai bate gandul cu asemenea prostii mai bine fa si tu altceva cum ar fi niste teste de inteligentalaughingnu vreau sa par rea dar imaginatia ta a luat-o razna

| Anonim1000000 a răspuns (pentru Joanna7):

1. Mersi de dreptate
2. Am ras de numai puteam, cat de nebun poti fi sa te arunci de la etajul 2 cu o umbrela?laughing