Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Eu am incercat de 2 ori, cu un bat mai special si cu o penseta, dar s-au retras prea repede...
Ochii unui melc sunt foarte sensibili. Da, daca ii atingi cu penseta se pot rupe.
					Nu te mai uita la desene animate gen Tom&Jerry, Looney Tunes, deoarece ce vezi acolo nu poti face in realitate 

Nu prea are legatura cu ceea ce vorbim numai ca chiar daca ai putea face asta nu stiu la ce ti-ar trebui deci chestia pe care vroiam sa o spun era ca de la desene animate nu poti imita chiar totul sunt de acord cu ce a spus Anonim1000000 deoarece cunosc pe cineva un copil de 11 ani dar acum multi ani s-a intamplat asta care a sarit cu umbrela de la etajul 2 fiindca a vazut la Tom&Jerry deci nu-ti mai bate gandul cu asemenea prostii mai bine fa si tu altceva cum ar fi niste teste de inteligenta nu vreau sa par rea dar imaginatia ta a luat-o razna
nu vreau sa par rea dar imaginatia ta a luat-o razna

1. Mersi de dreptate
2. Am ras de numai puteam, cat de nebun poti fi sa te arunci de la etajul 2 cu o umbrela? 

De ce sa chinui saracu melc, oricum isi trace ochi si nu o sa mai iesa din cochilie o vreme.
					Doamne 
Nu te mai uita la desene! 
Tie daca ti-ar baga cineva penseta in ochi, cum te simti?