Depinde de vârsta pe care o ai. Ori dai în gigantism(o să crești excesiv, o să ai oase mai fragile, slăbiciune musculară), ori în acromegalie(o să ți se umfle mâinile și picioarele, o să ți se deformeze fața, dacă ești fată poți declanșa secreția de lapte, dacă ești băiat-impotență etc etc).
Eu zic să fii mulțumit/ă de tine așa cum ești și să nu intervii, că o să-ți dorești să fii ca înainte
Într-adevăr, gigantismul e mai rar la femei, dar nu e o prostie, pentru că el există. Nu vorbim de culturiști, întrucât perioada lor de creștere s-a încheiat. Am spus că depinde de vârstă, tocmai pentru că se manifestă din copilărie/adolescență, înainte de a se osifica acel cartilaj de creștere.
În cazul patologiilor nu e neapărat să ai toate simptomele; poți avea doar o parte din ele, iar impotența e caracteristică acromegaliei.
Dacă o să cauți, o să găsești o mulțime de informații, dar să citești din surse oficiale, că pe site-urile „obișnuite" se mai strecoară erori.
Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Chiar daca eu eram la "limita" cu hormonii de crestere, doctorul mi-a recomandat sa nu iau pentru ca daca nu este nevoie de ei s-ar putea sa imi deregleze total raportul dintre inaltime si greutate si as fi putut sa am alte complicatii.
Cojocaru_Andrei_1990 întreabă: