Un material foarte bun pentru tinerii incepatori, care parerea mea ar trebui sa ajute
Sa inteleg ca voi sunteti printre putinii care stiu sa folosesca un prezervativ...
Aceasta ar fi o completare a materialului prezentat anterior http://www.seximus.ro/articole/folosire_prezervativ_masculin.php
Aly draga mea, acum hat ani cand mi-am inceput eu viata sexuala nu existau atatea informatii si cu atat mai putin internetul care in ziua de astazi, doar daca nu cauti nu gasesti si nu stii despre ceva care te-ar interesa - si, exista vorba ceea "omul cat traieste invata" asa ca, nu cred ca tu le stii pe toate si te simti ofensata de un astfel de material "didactic" sa-i spunem...
Ar trebuii sa va invete si astfel de lucruri in scoala si atunci ar fi mai putine fete incostiente si gravide cat si mai putini baieti slab pregatiti la capitotlul contraceptie si, chiar "cum sa satisfac o femeie"...
Si apropo, sunt femeie...
Textul pe care l-ai scris tu ca o introducere ar indica un "manual de utilizare", nu un "how it's made && history". Dacă eram începător - tipul de persoană căreia îi este adresată "întrebarea" - nu mă ajuta de loc faptul că ştiam că vechii egipteni foloseau învelitori de in. Un text interesant, nevertheless, dar prezentat incorect. No hard feelings, sau treci pe king size
aaaa12345 întreabă: