anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pt ce suma ti-ai vinde cel mai bun/a prieten/a?

Răspuns Câştigător
| HermioneLove a răspuns:

Pe nici un leu! prietenia este mult mai importanta decat banii! parerea mea! eu am o cea mai buna prietena si nu as da pe nici un ban prietenia! asta pentru ca prietenii is mult mai distractivi de poti distra mai bine si este super sa ai un prieten la nevoie pe cate sa poti conta mereu!

6 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna.eu cred ca nici pe toti banii din lume nu mi-as da prietenii. tu ce ai prefera? bogat si singur sau sarac, dar cu toti prietenii alaturi care te sprijina si te plac asa cum esti? eu sincer prefer a 2 a varianta. pup!

| BlackVeil a răspuns:

Pe 2 lei.

| 10roxana10 a răspuns:

pe 0 lei
niciodata nu mi-as vinde porietnii

funda?

| Demise a răspuns:

Niciuna.

| Maiaaiaia a răspuns:

Pai sincera sa fiu eu am o prietena inca de micuta si fiecare zi o petrec cu ea la school, in aceeasi cls, aceeasi banca..deci santem cele mai bune amice! nu mi-as vinde niciodata pritenii buni pentru ca banii sunt doar pentru o perioada in viata ta pe cand un prieten bun iti este tot timpul..si banii niciodata n-o sa-ti aduca zimbet pe buze decat citeva secunde pe cand un prieten adevarat te va face fericit pentru toata viatza...asa pun eu pret pe amicii mei din propria mea experietna.Prietenii sunt persoanele dragi de care santem dependenti constient sau inconstient..si clipele alaturi de ei nu pot fi cumparate nici de cea mai mare suma de bani din lume..asa k nu stiu. spune u parerea ta!

| AppLLe a răspuns:

laughing O intrebare tarewinking eu pentru 200. 000. 000 de EURO laughing Dar nu cred ca ar fi corect!