Banuiesc ca iti trebuie ceva in legatura cu vise
1. Când aveam posibilitatea să-mi îndeplinesc visul, mi-am dat seama că şi pasiunile îmbătrânesc. Octavian Paler
2. Când visează, omul nu se îndoieşte niciodată. Emil Cioran
3.Nu pe ape moarte vreau să visez pământul, ci pe stânci zdrobite de îmbrăţişări de spume. Emil Cioran
4.Nu sunt nici măcar umbra, sunt visul unei umbre. Valeriu Butulescu
5. Unele vise se împlinesc, am avut un vis în care se făcea că dormeam. Valeriu Butulescu
6.Visez o discuţie între patru ochi, cu omenirea. Valeriu Butulescu
7.Visez un aforism dintr-un singur cuvânt, cum nu cred să-l găsesc, mă voi răzbuna, scriind un roman. Valeriu Butulescu
8.Visăm pentru că visul ne face poftă de somn Și ca nu cumva să ni se plictisească gândurile. Simona Tache
9.Visul va triumfa întotdeauna realităţii dacă îi acorzi o şansă. Stanisław Lem
10.Visele pentru care renunti sa lupti pot deveni, murind, coşmarurile care te vor bântui toată viaţa. Radu Herjeu
11.Visez, câteodată, o dragoste îndepărtată şi vaporoasă ca schizofrenia unui parfum. Emil Cioran
12.Visez că zbor uneori deasupra lucrurilor e-atât de reconfortant să pluteşti uşor şi să le cuprinzi pe toate în planitatea lor. Mariana Fulger
13.A visa, asta-i fericirea, a aştepta, asta-i viaţa. Victor Hugo
14.Visele sunt o reacţie la tulburarea somnului produsă de un stimul. Sigmund Freud
15.Suntem vis, suntem materie, când le trecem prin corzile sufletului, plutim în amestecuri de poezie şi culoare. Mariana Fulger
16.Visul înainte de lumină, conturul realității. Mariana Fulger
17.Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor. Eleanor Roosevelt
18.Realitatea este falsă, visele sunt reale. Tupac Amaru Shakur
19. Dacă iți arunci visele în spațiu, asemenea unui zmeu, niciodată nu vei ști ce iți vor aduce înapoi o viaţă nouă, un prieten nou, o dragoste nouă, o țară nouă. Anais Nin
20. Uneori am vise frumoase, alteori vise ingrozitoare, dar trec peste cele ingrozitoare datorita celor frumoase. Jonas Edward Salk
21.Visul arderea ce ne sustine aripile în zborul spre nepătruns dincolo de el, amiezile, luptă cu tine, luptă cu neputinţă, cu timpul şi întrebările. Mariana Fulger
22.Aş vrea sa fiu vis, să nu ştiu de ce zâmbeşte copilul, bărbatul de ce ma întoarce, când trec, uşor, degetele pe tâmplele lor. Mariana Fulger
23.Sunt fiecare vis în care vii chemându-mă şi totuşi n-am învăţat esenţialul, te caut. Mariana Fulger
24.Visele devin realitate, dacă îţi doresti suficient de mult. Poţi avea orice în viaţă, dacă sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta. Sir James Matthew Barrie
Funda please
Eu nu o sa-ti copiez de pe google.
Uite un status motivational.
Nu conteaza cine esti si ce faci acum, care sunt experientele tale nereusite si esecurile care te-au marcat, ai o singura viata, o folosesti la maxim, sau pur si simplu o traiesti degeaba.
Statusuri Frumoase Statusuri Frumoase Statusuri Frumoase -Toti avem o pereche de aripi, dar numai cine viseaza invata a zbura… -A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta. -Dati-mi un vis de trait ca realitatea ma omoara -Vorba multa……..saracia omului… -Crezi...
- Viata e simpla..nu trebuie decat sa-i dai play si sa astepti la finish - Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea..Nu lasa lumea sa-ti schimbe zambetul - Te iubesc dar nu-ti dai seama te doresc nu te intereseaza fac tot ca sa te cuceresc iar tu spui ca sunt proasta dar la sfarsit tot cu mine vei fii
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
-Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
-Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.
-Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
-A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.
-Stiuc a sunt multe, dar daca iti faci timp sa le citesti vei vedea ca sunt suuuper. Cele cu ♥ sunt preferatele mele big grin
-Totul trece, asa se spune. Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
-Tine minte ca... o lacrima adevarata e rece...
-Merg mai departe si le las pe toate`n spate. Fapte consumate si vise spulberate
-Lasa'ma cu textele ce nu ma intereseaza.Lasa'ma cu lumea care nu ma agreaza.•°
-E aşa minunat când cineva îţi cunoaşte defectele şi te place tocmai pentru ele! ♥
-E aşa frumos când călătoreşti noaptea şi este cineva care stă treaz doar ca să te aştepte. ♥
-Dacă voi cădea în incercarea mea de a-mi îndeplini visele...Nu-i nimic. Pentru că voi invăţa din nou să zbor.
-Dacă-ţi zâmbeşte, nu înseamnă neapărat că te place.
-Ca sa fi fericita iti trebuie putine lucruri, Important e sa le ai!
-Unii oameni nu realizeaza uneori cat de mult ti la ei si ca ai fi dispus sa iti dai viata ca ei sa fie fericiti.
-Cand iubesti pe cineva nu e pentru ca asa vrei, ci pentru ca asa simti...
-Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!
-Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.
-E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
-Spui ca e pustoaica si nu-ti place asa, dar asa cum e ea ti-a furat inima. Cat vrei tu sa pari de gigolo cand ii vezi ochishorii iti piere chefu` de`a face misto.
-De obicei te duci in cluburi de noapte.crezi ca masina ta ma da pe spate? parfumul greu pluteshte in aer, acesta este portret robot de fraier.
-Ai vrea s-o ai mereu cu tine, Stii bine ca prea mult nu tine, E pustoaica rau, e greu. Vrei s-o faci de casa, ai tupeu!
-Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce are ea de dat!
-Nu mai e Ea Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA, ieri poate'i pasa.
-TotsSi baietii dupa` tine zbiaraa Ca ai cu ce esti criminala?
-Ştie să danseze, ştie cum să procedeze ştie să te ruineze, să te bulverseze să te amendeze, să iţi demonstreze că nu are cum să nu te intereseze.
-N`am impresii`n cap`! Nu sunt figuranta`! Si daca` esti cumva` de alta` parere`. Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!
-Nu Sunt Pe Bucati`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fixx In Cot De Tine.
-Arzi de nerabdare sa dispar daca arzi de nerabdare arzi de tot macar.
-Nu ma crezi in stare? Nici o problema. Nu ma cred nici eu. Dar fereste`te de ziua in care o sa prind tupeu
-Curaj sau doar Tupeu Sa intri in jocul meu.
-Totusi ma admira, pentru ca Sunt copil si am o lume de Vis si Singura mea privireeil duCe'n parais!
-Si-ti mai spun ceva din ambitie, pastreaza-ma ca sunt pe cale de disparitie
-Viata cateodata e in alb si negru... dar port mereu la mine o cutie de carioci!
-Acuma zi, ce faci? vii mai aproape sau te retragi?
-Minti ieftin si prost, Iti stiu replicile p drost. urmeaza sa spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.Am fost si voi ramane aceiasi fata cuminte cu ganduri rele in minte.
-Fii falsă`! Trişează des şi fii sigură ca vei castiga un joc pervers! Toată lumea joacă pe interes!
-Nu Ma Supar Din Contra Sunt Chiar Fericita K Daca Eram Un "Nimeni" Nu Eram Atat De Barfita! Castig Orice Meci, Pe Scena`ti Dau Scor Iar Daca o Dau In Bara Am Grija Sa Fie Bara`gol
-Vrei sa pari naiva, emotiva, nu e rau Ca nimeni nu.si da seama ce se.ascunde`n capul tau Esti exact cum trebuie sa fi, asa cum iti convine Ai stilul tau de. a amagi numai dintr. o privire )!
-Poate lumea minte sau poate nu. Dar trebuie sa tii minte: EU NU SUNT TU!
-Dozeaza-ti esenta in cuvinte, cedeaza-ti orgoliul si nu-i purta trecutului doliu.
-Educata de destin.•Simt mult si arat putin.
DDCC întreabă: