Unele fete se simt complexate din cauza acneei si a cicatricilor ramase. Mi se pare oarecum normal.
Si acel " prea" vine de la faptul ca ultima data m-am dat cu putin rimmel.Nu stiu daca se pune. A fost acum mult timp. Fetele cu tenul perfect il strica prin machiaje,fond de ten,etc, iar cele cu mici imperfectiuni il lasa natural. Desi sunt fata, nu pot intelege asta.
Poate sunt considerata o ciudatenie, nu stiu. Tot o pierdere de timp ramane.
Du-te in padure dar nu da importanta vizitatoarelor de o zi doua ci cauta pe una care n-a iesit deloc din ea.
DA. Eu nu ma fardez deloc. Nici la ocazii speciale nu prea fac asta. Merg pe "Natural" si pe principiul : de ce sa ma fardez si sa nu mai fiu eu, cand pot fi naturala si persoanele care ma cunosc sa ma accepte [ sau nu ] si sa ma vada pe MINE,nu o fata acoperita cu fond de ten,machiaj,etc. Mi se pare o pierdere de timp. Acuma... tu crezi ce vrei din ce am spus eu acolo. Cunosc exceptii de fete ca hai,daca au probleme cu tenul [ acnee de-aia urata ], fondul de ten mai merge, dar atat.
Pai mai, tocmai am venit c-un maxi taxi de undeva si era plin de copile de clasa a 7-a,care mai de care mai cu ochii facuti si spreiate ca o consignatie de parfumuri si toata discutia lor era legata de sex, adeca mai pe ocolite;"Vezi ca a intrebat ala de tine, aia este cu ala"si tot asa incit m-am gindit ca e practic imposibil ce vrei tu in lumea noastra urbanizata. Poate una crescuta in padure...Nu ma intelege gresit, nu ca nu apreciez ce vrei tu, dar din pacate...
Aa am inteles da, ai dreptate sa vedem cine mai raspunde... poate ca totusi imposibilul e posibil
Nici la ocazii speciale nu PREA fac asta, totusi explica acel PREA
Si da, exceptii dar nu cred ca toate fetele in principiu au acnee dinaia urata
ca sa nu mai zicem ca o parte din acele "exceptii" e cauzata de farduri cu chimicale mult prea distructive
Refac raspunsul: NU! acele fete nu au un caracter prea dezvoltat si daca va veni la oras dupa cateva zile va incepe sa se fardeze. O adevarata exceptie este sa rezisti curentului de idioti, asa cum am facut eu.
Nu e imposibil, dar iti trebuie o minte ascutita pentru a vedea ce este fardajul.
Daca cineva nu-mi spune de ce nu se fardeaza nu are nicio valoare.
Si eu m-am fardat si oooo in cate feluri, voiam sa am acea fata simetrica "to be just perfect", ehmm sa nu mai vorbim de mine
m-am lasat de tot, fardurile afecteaza sufletul, degeaba frumoasa pe dinafara daca inauntru esti urata, fardurile nu ascund imperfectiunile, numai le transmite din exterior in interior.
Setea de frumusete le face pe fetele care au un ten perfect sa se faca urate. Tenul nu se naste frumos, daca mananci adecvat n-ar trebui sa ai probleme.
Tu zici ca fardurile-s o pierdere de timp - Eu zic ca-s un drog blestemat.
Deci ciudatenea mai mare sunt eu
Nu este foc e moarte lenta deoarece iti strici frumusetea naturala si dovedesti ca nu esti multumita de tine dar eu nu sunt nebuna dupa farduri si nici nu-mi place CUM ARAT CU ELE arat ca un vampir cand ma fac cu negru pe la ochi ca o moarta NU IMI PLAC altii spun ca arat bine si cu dar si fara nu ii cred...
Da. Chiar afecteaza sufletul. Eu nu inteleg o chestie,ma rog,nu ca as fi cine stie ce frumusete, daca fetele stiu ca au un ten frumos,de ce il mai incarca cu un kilogram de fond de ten,machiaj,etc. Nu pot sa pricep. Intr-adevar,prima impresie conteaza mult,dar daca persoana din fata ta cunoaste oamenii,isi va face o impresie buna,care nu va mai trebui schimbata, deci, nu mai e nevoie nici de farduri.
Nu esti o ciudatenie. Drogurile nu sunt o pierdere de timp? Deci suntem cam pe aceeasi lungime de unda
.
Hei, acume depinde, in curand oamenii vor devenii animale deoarece se bazeaza pe hormoni, fardajul s-ar putea sa aiba de-a face cu hormonii(nu-s sigur) dar oricum pentru mine e clar; Oricine se fardeaza e urata inauntru
Din punctul meu de vedere frumusetea fizica nu ar trebui sa conteze, si ce daca esti urata/frumoasa?
Nu asta te face frumoasa, ci ceea ce esti inauntru, daca esti plina de tine insuti asta ti se va reflecta pe fata ta iar aceea este cea mai frumoasa podoaba pe care cineva o poate avea.
O fac deoarece sunt idioti/idioate care cred ca fetele sunt facute pentru a fii atractive(si se mira lumea de ce aproape toti baietii sunt perversi), mie m-i se pare un paradox, o responsabilitate in plus pe capul fetelor care le fac sa fie mai slabe la viata de zi cu zi.
Ma simt ca si cum tu ai fii tutorele meu dar mersi, pacat ca nu la toata lumea le pasa de asta
Oh...nu pot sati pun poza mea deoarece nu o pot copia ca pe un site dar o pun la avatar...beahsa vezi ce rau arat machiata
Ciudat...in ciuda faptului ca varstele noasetre se diferenteaza asa de mult te poti regasii in mine.
Care intareste o teorie a mea care zice:
Maturitatea nu are de-a face cu varsta ci cu experienta
Ti-e rusine de cum arati?
Tu cu degetele tale te-ai facut asa...