| MadddieLovesYaBabe a întrebat:

S.O.S. Problema de gradul " Friendship ".
2 dintre cele mai bune prietene se gandeau sa dea un mini-party la una dintre ele acasa. Eu le-am dat diverse sfaturi ca sa iasa totul ok, dar pe unul nu l-au ascultat desi era
chiar necesar. Stiind ce e mai bine pentru ele, am insistat, iar una dintre ele mi-a spus : " Ma lasi?! " In scarba. Am vorbit cu celalata BFF si m-am gandit
ca as putea sa fac urmatoarele :
1. Sa le "las" [ asa cum mi-˙au spus ] pentru 1 sau 2 saptamani
2. Sa ma comport normal
3. Sa ma comport mai vesel decat de obicei!
Help. Si fara chestii gen " da' ce esti asa suparaciosa?! " Doar spuneti optiune care o considerati corecta sau dati-mi alte sfaturi. DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu zic sa te comporti normal, pentru ca mi se pare ceva atat de grav. Ok, nu ti-au apreciat sfaturile, dar poate ca lor nu li s-au parut bune. Se foloseste des expresia asta, si eu o folosesc, dar nu cred ca e motiv de suparare.

| Jijell a răspuns:

Ai putea sa ne zici care a fost acel sfat al tau pe care ele l-au ignorat, altfel nu putem sa vorbim decat pe langa subiect.

Din variantele tale, eu cred ca ar trebui sa le lasi in pace pana te cauta ele. Si nu ai niciun motiv sa fii trista, asa ca fii vesela.

| Amy240 a răspuns:

Pai ai putea sa le lasi in treaba lor si pana la urma e petrecerea lor si nu poti stii daca te invita sau nu si de ce sa le faci tu toata treaba? happy

| PassingBY a răspuns:

Sfatul meu este să nu mai citeşti Bravo Girl!

| MilenaIoana22 a răspuns:

Hm. dupa parerea mea, toate variantele sunt OK, dar daca o alegi pre prima, s-a putea sa nu mai fi prietena cu ele deloc, asa ca eu zic 2 si 3 happy Funda? puppy dog eyes