| no1cares a întrebat:

Sal TPU!
am aproape 60 de kg depinde cum manac ziua daca manac mai mult e 60, si intaltimea o am 1, 60.
cate kg are trebuii sa am? si cum pot sa le dau jos usor?
funda & ratingzzz

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Sa mor de'am inteles pe cei cu probleme in greutate, ce vor ei de fapt. Cum adica, cum sa dai jos? Adica, n-ai atatea variante? Te abtii sa mananci anumite lucruri, tii regim, alergi!
Chiar nu pot intelege, au unii niste complexe, de zici c-au intors America sa scape de ele, dar daca le pui intrebarea ''ce-ai mancat aseara'', ei iti raspund: ''pai tochitura cu mamaliguta, dupa un cordon bleu cu garnitura de cartofi prajiti iar la desert o salata de fructe si-o savarina.''

| dicualex a răspuns:

Pai la inaltimea ta 1.60 ar trebui sa ai undeva pe la 55kg, parerea mea big grin, dar ca sa dai jos KG in + puneti in cap un Regim strict si un program de somn de 8-9 ore pe noapte ajuta foarte mult.

Dimineata : un mic de jun format din Lactate
intre mese un baton Dietetic.
Pranzul : Ceva cu Valoare energetica mai mare
- O portie de Cartofi prajiti cu ulei de Palmier [ e cel mai bun ]
- Peste fiert cu lamaie

Intre mese : aperitive dulci, Fructe

Masa de seara ora 19 sa fie ultima masa
- Regim pe baza de Fructe si legume

si desigur daca poti Putin sport nu strica!

Succes

| WeLoveIceCream a răspuns:

Nu mai manca atatea alimente nesanatoase.da'o pe fructe legume si propuneti ca numai 1 data pe saptamana. sa mananci fast food'uri si dulcuri.dar trebuie sa faci si sport.adica fara miscare nu obtii nk.deci funda?:*:*.ube:X.pup:*

| FlOwErPoWeR a răspuns:

De obicei tr sa ai cu 10 kg mai pentru decat inaltime de ex. eu am 1, 62 si 52 de kg(asa zic medicii)

| NickiMinaj a răspuns:

Flav: nu cred ca vor sa miste un deget; daca se poate sa le faca 'Al ( De Sus, nu Bundy) o liposuctie minune, genial! Daca nu... doar n-or sa renunte la super-bombele-calorice.
scumpo, daca nu mai mananci shaorma, nu mai bei sucuri si lasi cartofii prajiti pentru sala o sa fie totul in limite normale. adica bine.

| xMaka a răspuns:

La 1,60 m trebuie sa ai 50 kg...
kg in plus le dai usor jos cu...
inaltime - 10 = cate kg trebuie sa ai

mere :X cand iti e foame mananca un mar

Bafta :*