Eu te sfatuiesc sa te indrepti catre un liceu bun de mate-info si in paralel sa faci cursuri de arhitectura ca mai tarziu sa urmezi ce facultate crezi de cuvinta.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Fratele meu...mai gusta si tu din senzatiile vietii de 14-15 ani!
Mai da-l incolo de viitor, ca e praf daca e in Romania!
Pentru ce attaea planuri? Ai medie mare, aia care au sub 8 ce mai zic?
Nici tatal meu n-are nu stiu ce licee facute, si chiar era sa ramana corigent la mate in clasa a zecea, dar e patron acum si castiga atat cat sa-mi faca toate mofturile! Si frac'su care are liceul facut si nu mai stiu ce, de'abia daca are dupa ce manca.
Concluzia? Prost sa fii, noroc sa ai . Nu intodeuna daca ai mari faculati facute inseamna ca vei avea acelasi "mare" viitor
. Nu intodeuna daca ai mari faculati facute inseamna ca vei avea acelasi "mare" viitor .
.
Mai traieste si tu viata frate.Si asa scoala ne mananca jumatate din viata! Te compatimesc .
.
Bafta.

Eu zic să te duci la Zinca. Poate te vei răzgândi pe parcurs, iar dacă termini la un liceu bun unde faci de toate e mult mai bine decât dacă te duci la profil de arhitectură şi pierzi mult din restul materiilor.
Phoi, ce crezi tu ca iti place mai mult, gandeste-te pe viitor, o sa ai post in arhitectura? ce o sa ajungi? cat o sa castigi?, si eu sunt in a 8 a.si ma gandesc doar ce fac pe viitor.gandestete si ce iti place, daca vrei la mate-info, sa iti placa foarte mult matematica, ca e destul de grea, si l informatica sa stii bine. fundita?
Madalin5567 întreabă: