Pff, mai îngrași porcul în ajun? Dacă nu ai învățat un semestru, mai poți acumula materia într-o zi, tu ce părere ai? Mai încearcă să faci exerciții, la care știi că nu te pricepi, altceva ce poți face...
Hello! Si eu am lasat totu` p ultima zi...stii poate ti se pare mai aiurea dar banuiesc ca stii o melodie enervanta care iti intra in cap si nu iti mai iese nu? Incearca sa faci melodie aia cu versurile def. sau ex... oricum cred ca ti se pare aiurea?![]()
![]()
Bye! Si succes!
Sa inteleg ca ai lasat totul pe ultima zi? Singura solutie este sa fii relaxata si sa incerci sa intelegi, sa nu incerci sa memorezi multe lucruri deodata, ia-le pe rand si cu cap, iti poti chiar scoate anumite notite ce te fac sa retii mai bine.Fa-ti o ciocolata calda, aseaza-te in pat si citeste...sau incearca sa iti creezi mediul in care te relaxezi de obicei
O sa fie bine maine, dar alta data incearca sa iti faci mai mult timp pentru lucrurile astea, ca sunt importante
La mate nu ai ce invata...te uiti de 2-10 ori peste exercitii prin caiet
si e totul bene
Pai,bagate intr-o camera unde nu te deranjeaza nimeni,si apucate sa inveti pe parti,sau alegi ce e mai important,formule,definitii, etc si le inveti pe rand, le repeti de mai multe ori si gata.La mine merge si nu sunt genu care invata
.
Iti dau cateva sfaturi care la mine dau roade deci: sa ai la tine in camera apa o gustare pentru ca mintea sa nu iti fuga la bunatatile din bugatarie.Sa fi cat mai concentrata, si cat mai serioasa.M-as bucura sa stiu ca te-am ajutat
adytza0700 întreabă: