| andreirobert15 a întrebat:

sa incep, imi place o fata de la mine din clasa, ea pana acum nu ma placea ( cel putin asta cred eu ) faza e ca eu am mai intrebat-o de vreo 3 ori daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu!
astazi mi-a zis pe facebook ca sa incercam sa fim impreuna!
eu automat i-am zis ca da!
intrebare : e posibil ca o fata care ma refunza de 3 ori sa ma placa asa dintr-o data sau isi bate joc de mine?
funda!

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este posibil. Fetele sunt mai greu de inteles.winking

| Neo12 a răspuns:

Probabil a stat şi a analizat situaţia şi s-a gândit să-ţi dea o şansă.
Încearcă, dar ai grijă şi fii atent la tot ce se întâmplă!
Nu neapărat e posibil să te placă aşa dintr-odată. E posibil să te fii plăcut deja şi poate era foarte nehotărâtă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa nu-ti bata joc de tine fii precaut

| Nonameagain a răspuns:

E posibil. Ceva din comportamentul tau sau o discutie cu mama sa i-a schimbat decizia. Totusi, te sfatuiesc sa nu o fortezi, sa nu-i ceri prea mult deodata, altfel se razgindeste.

| Alexandr a răspuns:

Ai grija sa nu-ti bata joc de tine!

| Anon03 a răspuns:

Probabil cand ai mai intrebato a fost fata in fata si de obicei fetele sunt mai timide deci poate atunci ii era rusine su eu stiu ce...
Faza daca poate isi bate joc de tine mda poate fi dar daca este o fire mai timida nu prea cred.
Hmm acum faza daca dintr-o data te place. Poate i-ai aratat siguranta poate i-ai dovedit cu adevarat ca tii oa ea si nu te-ai lasat batut pana nu o cuceresti. Pot gi foarte multe, eu iti zic iesi la intalnire cu ea si vezi ce face, daca vrei imi dai mesaj pe TPU in privat sa te ajut happy

| Erina84 a răspuns:

Nu stiu... Drept sa spun se poate.Dar si eu am fost intro situatie i-am spus de 10 ori nu si deodata i-am spus da doar ca sa ma rad putin apoi l-am lasat.Ai grija!