| Bogdinzilaa a întrebat:

Sallz am 13 ani la 11 ani mam apukat de fumat am fumat 1 an SI MAM LASAT etc iar azi am 13 ani fac 14 si vreau sa stiu si eu am fost cu nsite prieteni acu m2 sapatamani am fumat 2 tigari si azi am fumat jumate de tigara si am simtit ca mi-a plesnit ceva pe mijloc la inima acolo si m-a intepat putin mai incolo am baut o bere la meci si acum am febra si ma doare capu e ceva grav rau?

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

La 11 ani să fumezi? Copilule, tu ai părinți/ bunici /profesori ceva?
Bere și alcool, la 13 ani? Lasă-te dacă mai târziu nu vrei să-ți pară rău.Cu o țigară într-o mână și berea în cealaltă, nu pari mai cool sa mai interesant, ci doar needucat.

| WarHammer a răspuns (pentru Musique):

Cum adica fara bere la 13 ani?
Asta-i culmea...
Cu tigarile sunt de acord.
Da cu bere ce ai?

| Musique a răspuns (pentru WarHammer):

Nimic. -_-

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Tu la 11 ani fumai? straight face Tu ești întreg la minte? Pe bune, dacă fumezi, nu pari mai tare sau mai matur în ochii celorlalți. Iar în legătură cu întrebarea... Probabil ai prins o răceală, ceva. -.-

| wowmentol a răspuns:

Nu fi prost ma rupe plamanu

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand inima nu e la mijloc. In al doilea rand poate ai prins o raceala. In al trebilea rand du-te la doctor. Nu o sa iti spuna nimeni pe TPU ce boala ai.In al patrulea rand asa iti trebuie daca fumezi de la 11 ani. Asta e abia inceputul.

| MauiNight a răspuns:

Daca o sa ti se mai intample de multe ori, te duci la un doctor. Nu te poate vindeca nimeni prin TPU, daca ai ceva.
Apropo, la varsta asta nu se bea si fumeaza, dar tu vrei sa pari "cool" asa-i? Fa-ti o favoare si lasa-te.

Răspuns utilizator avertizat
| INOCENT000000002 a răspuns:

Sincer sper sa te lasi, deoarece un vencin de-al meu a murit din cauza ca a consumat bere si tigari in exces.