Cum sa ``pui punct``pentru un sarut? absurd.
logic ca s-o iei usor, nimeni nu s-a nascut invatat.
Daca tii la el de ce sa te desparti doar ca nu ti'a placut cum a sarutat? Vorbeste cu el, s'ar putea sa se simta la fel de nasol.
Buna! cred ca ar trebui sa o lasi mai moale la faza cu sarutul. trebuie sa ti cont ca esti prima lui iubita si primul sarut ti la dat seama. nu cred ca este cazul sa il inveti sa sarute pentru ca dupa parerea mea acest lucru nu se invata si in plus a fost primul sarut si a fost foarte emotionat. nu cred ca trebuie sa pui punct relatiei cu el pentru ca a fost un simplu sarut si cu timpul se va obisnui. gandeste-te si la tine atunci cand ai sarutat pentru prima oara.Succes.fundita?
Doar ajuta-l sa exerseze un pic, apoi isi va da drumul
. Poate o sa sarute chiar mai bine decat te astepti
.
Stii ce.important nu e sarutu' intr-o relatie ci sa tineti unu' la altu' si sa va simtiti bine impreuna.pentru mine unu' asta e important si poti sa nici nu te saruti.nu asta conteaza in dragoste
Salut. Daca si el te iubeste nu are de ce sa iti faci griji.Asa ai fost si tu la primul prieten care l-ai avut nu ai stiut cum sa il ei la primul tau sarut ai avut emoti deci invatal si poate o sa fiti fericiti impreuna.Mult noroc.