anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, a inceput anul 2 de la facultate și l-am început foarte prost, nu-mi place facultatea deloc, nu văd nimic din asta, sunt capabil să mă descurc și fără facultate, muncesc de la 15 ani cu contract de muncă legal de la 16 ani, știum cum se fac banii, am realizat o grămadă pe pielea mea. Părinții au insistat să fac de musai o facultate doar să fie făcută. am fost de acord. Fratemeu m-a manipulat să merg la cartografie. măsurări pământuri etc. Nu suport, sunt anul 2 am 2 restanțe de pe anul 1. alea costă 500 lei. Nu am prins loc la cămin acum, nu am unde să dorm la facultate. Chirie costă prea mult. Nu doresc să investesc într-o facultă care știu că nu o să mă ajute prea mult. Am adunați ceva bani, dar ăia-s pentru pasiunile mele și nu-mi permis să îi stric pe așa ceva. Deci facultatea a început, nici nu am mers încă la ea. fără cazare nu pot, naveta e incredibilă de mult. Căminele private îs scumpe, 400 lei. Am 19 ani, nu pot să le cer părinților mei asta. ei nici măcar nu ar putea. Dar ei tot insistă să rămân să fac facultatea asta nenorocită. Dar acum ar fi imposibil, nu mă pot prezenta la cursuri. nu pot face nimic. Trebuie să iau decizia rapid. să-mi pierd încă 2 ani din viață cu stress și sărăcie sau am lăsat baltă faculta. lucrez, și mă inscriu la o facultă mult mai slabă din zonă care e aproape. Știu a fost o greșeală enormă. dar fratemeu ma manipulat atunci să merg acolo, deșii eu voiam doar să am un sprijin la joburi. Cât ghinion, urăsc că am pierdut 1 an.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci, ia-ti viata in maini si fa ceea ce crezi ca vrei sa faci!
Nu trebuei sa faci o facultate doar pentru ca asa vor altii, mai ales daca nici nu-ti place facultatea respectiva!