Salut. Iti vorbesc din aceeasi postura. Si eu voi da sustine examenul anul asta.
Te-am "spionat" putin si am vazut ca esti indragostit, asa cum ai precizat in intrebarea anterioara. Nu e cazul acum, mai amana putin si dupa ai tot timpul din lume sa te gandesti la tehnici de abordare.
Te rog eu, lasa internetul.
Pana si cand ai scris intrebarea asta ai pierdut timp.
De maine mai ai fix 3 saptamani. 21 de zile. Este suficient, omule.
Ai incredere si apuca-te de treaba.
Foloseste internetul doar pentru scoala in cele 21 de zile ramase. Pe Youtube ai videoclipuri despre orice lectie de mate. Baga variante si rezolva toate subiectele din anii trecuti. Aici ma refer la model, simulare, ses speciala, ses iunie si ses din august.
Imparti ziua in trei si inveti la cele trei materii. E usor. Doar concentreaza-te putin si lasa dragostea, lasa tot. 3 saptamani si ai o perspectiva noua.
Bafta, sa ne auzim cu cele mai bune vesti dupa bac.
Mersi mult man, cam greu sa mi-o scot din cap, dar încerc, sincer Îți spun că nu am fost mai niciodata asa îndrăgostit , mersi încă o data ca ti-ai pierdut din timp pentru a-mi răspunde, salut și multa bafta și ție
Nu ai pentru ce, sunt pe aici daca vrei sa vorbim.Ai grija cu dragostea asta, apare in cele mai dubioase momente. si dupa doare rau
Dada așa este , la biologie cum înveți mă refer gen topești tot sau?
Tocesti*
Sunt la MI si am ales informatica
Ahaa
Ideea nu e doar sa iei bacul, ca oricine poate lua un amarat de 6... ideea e sa iei o nota relativ buna, gen peste 8 sau peste 9.
Eu is praf la mate deci dacă iau 6 fac cinste la tot liceul
Si eu eram praf la romana... dar am reusit sa iau un 8.2 la scris, cea mai mica nota...
Cum ai reușit?
Am facut meditatii cu 8 luni inainte de bac ( + am citit cartile din programa ). Dar nu am reusit prea mult, 8.2 e tot o nota "praf"
Dar e important sa citesti cartile si comentarii + analize pe ele.