| Mmooaarro a întrebat:

Am sa va povestesc ce s-a intamplat acum 20 de minute laughing

I-am cerut telefonul lu sora mea sa o sun pe iubita mea pentru ca telefonul meu s-a stricat, si am fost la wc si intre timp am citit mesajele si erau vreo 650+ mesaje primite si am citit vreo 20 si nu era mare chestie. ea are 20 de ani, eu am 17 si cine stie ce mesaje avea acolo ca nu am avut cum sa le citesc pe toate pentru ca asta ar insemna vreo 1 ora. sau 2 in fine, la un moment dat suna gagicasu si eu i-am dus telefonul direct, prostu de mine nu am iesit de la mesaje, si i-am dus telefonul, si dupa ce a terminat de vorbit, normal ca a aparut mesajele alea, unde citeam eu, si si-a dat seama ca ii citeam mesajele, si cand am auzit ca ma striga am fugit in camera si am inchis usa am zis ca sparge usa ce nervi avea si a venit si mama si tata ca de ce ma bag eu in treaba ei si acum mi-e rusine sa si ies din camera laughing Niste sfaturi? ce trebuie sa fac? mi-e firca sa ies din camera ca poate oricand sa iasa si ea din camera si sa vina la mine ca ma pune tata sa fac nu stiu ce trebuie pe afara.mi-e rusine sa dau ochii cu ea straight face

Ce sa fac?laughing Help! dau funda

Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

Stai linistit, lasa sa treaca o perioada(cate ore) si daca te culci azi maine va fi totul inregula.Succes!

13 răspunsuri:
| JamilaGizeh a răspuns:

"Curiosii mor repede"

| Mădă0611 a răspuns:

rolling on the floor)) ai pus-o, de mamaliga devil laughing

| DimLight a răspuns:

Ce *** ii dadeam si o bataie daca ma enerva..auzi sa iti fie frica de sorta laughing

| JamilaGizeh a răspuns (pentru DimLight):

laughing

| Mmooaarro explică (pentru DimLight):

Eu nu bat fetele ma laughing decat le injur rolling on the floor

| yubaretzul a răspuns:

Deschide fereastra la camera, sari cu capul in jos si ai scapat, dupa daca mai traiesti te duci in fata masinii si gata ai terminat!laughinglaughing Scuze de raspuns! Funda!laughing))

| Litovoi a răspuns:

Daca esti mai mic ca ea atunci ai belit-o.Alta varianta ar fi sa iti ceri scuze si poate vei scapa doar cu o mica cearta.
Funda?

| bobby998 a răspuns:

Cere-ti scuze si spune.i k nu o sa se mai intample si fa sa para serios sincer cand iti ceri scuze!

| ?????iqu???g?l a răspuns:

E vina ei, ea ti-a dat telulaughing

| merryann a răspuns:

Ahh, cu chestiile astea nu e de joaca la fete. Iti spun pentru ca sunt fata. Mai ales ca are prieten. Parerea mea e sa mai ramai prin camera si apoi, cand ai ocazia, sa-i cumperi ceva care ii place ca sa o mai imbunezi. Acum depinde si cat de nasoale erau mesajele pe care le-ai citit... Cu tatal tau o mai scoti la capat - solidaritate masculina - dar mama cred ca o sa fie de partea ei. big grin Succes! Funda?

| daassh a răspuns (pentru merryann):

Daca la fete nu e de gluma, pai stai sa vezi la baieti, de se intampla sa dau la ofata telul si sa citeasca mesajele si sa vad eu apoi, atunci chiar ca nu mai era de gluma.

| merryann a răspuns (pentru daassh):

La baieti e o chestie de orgoliu, la fete tine de intimitate.

| daassh a răspuns (pentru merryann):

Poate ai dreptate, nu am stat, sa analizez.