In primul rand, mi-ar placea sa se puna accentul mai mult pe aspectul practic al unei materii (in cazul in care se poate) si sa ne putem personaliza mai mult orarul, astfel incat sa ne putem axa mai mult pe materiile care ne vor fi utile pe viitor, in functie de propriile preferinte si abilitati. Mi-ar placea sa existe mai multa disciplina in scoli si licee, chiar daca asta ar insemna reguli mai stricte (chiar si uniforma sau un set de reguli mai clare si nu absurde cu privire la vestimentatie), cladirile propriu-zise sa fie mai curate - in special baile, sa existe o atmosfera mai relaxata, in general si sa se incerce cultivarea interesului elevilor pentru toate materiile (profesorii sa nu predea in sila materia respectiva, sa existe interactiune mai multa etc.).
Cum ar arata pentru mine scoala ideala? Pai, sa nu mai se astepte profesorul/profesoara cu galagie.Sa ne anunte cand ne asculta sau dam test.Sa fie scoasa educatia tehnologica/ecologica. Sa nu mai arunce copiii cu mancarea prin clasa. Sa fie lockers(sorry dar nu stiu termenul romanesc).Sa avem laboratoare de biologie, fizica.Sa aiba etaj. Sa fie toti educati (adica cu 7 ani de acasa). Sa avem clucuri (de exemplu : clubul de pictura, clubul de mate/romana etc...
La sistemul de invatamant nu as vrea sa schimb doar faptul sa ne anunte cand dam test sau ne asculta.
xGwenX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
gigibecalifan întreabă:
r2d2 întreabă:
CristyCristyano întreabă: