anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut de ceva vreme vorbesc cu o fata pe care am intalnito la un party a trecut ceva timp de atunci. Am facut schimb de numere de telefon si de atunci vorbim mai mult prin sms, am invitat-o in oras nu a putut venii(motive.), i-am mai zis ca vin dupa ea la scoala ca are de dupa masa de la 13 la 19:00, mi-a zis ca o asteapta maicasa, am incercat sa uit da ea dar ea imi da cate un sms gen"cf?" si ne limitam la vreo 70 de sms pe seara big grin, cred ca ii e teama sa ma vada (parerea mea.) da nu imi imaginez de ce, Sau poate e ea mai timidathinking vreau sa o cuceresc intr-un fel da nu stiu cum HELP!

Răspuns Câştigător
| sinx a răspuns:

Pai cred ca ar fi bine sa o intrebi daca va puteti vedea vreodata. Ii spui ca tu asta ti-ai dori si ca ai impresia ca te evita. Dupa aia daca iti spune ca vrea sa va vedeti, o lasi pe ea sa decida cand si cum. Insista putin, dar nu fi prea pisalog. Incearca sa aflii ce ii place si fa-i o invitatie pe care sa nu o poata refuza. Metodele sunt multe dar depinde de tine. In general cand va dati sms-uri, incerca sa duci discutia putin cate putin in directia in care vrei tu, respectiv daca o sa va vedeti sau nu.

| RaresUngureanu a răspuns (pentru sinx):

Da o sa incerc asa... Merci pentru sfat

Salut scuze de deranjbig grinbig grin Am invitat-o in oras i-am zis cv de genu sambata ma gandeam sa mergem amandoi in poiana sa facem poze si sa mai vorbim > ia mi-a raspuns : sambata vine tata din constanta si se supara daca plec de acasa nu e vorba ca nu vreau numa ca nu am timp cand o sa am o sa te anunt! si peormo m-a intrebat te-ai suparat...E bine sa mai astept sa ma anunte sau sa insist intruna?

| sinx a răspuns (pentru RaresUngureanu):

Eu zic sa o mai inviti iar. Ai vazut ca nu e chiar asa de rau sa intrebi? Daca nu o interesa de tine banuiesc ca nu te intreba daca te-ai suparat. Sa inteleg ca deja ai iesit cu ea in oras? Daca da, atunci bravo. Totusi, cred ca a fost cam mult sa o inviti in poiana pentru ca fetele sunt mai precaute. Cred ca in mintea lor invitatiile de genul asta sunt cu oarecare tenta sexuala. Mai iesi la un ceai, cico, etc. Apropo, unde e funda mea? tongue Bafta si sa mai scrii aici ce ai facut.

Uitasem de fundatongue

Merci oricum.tongue

In poiana adica in poiana brasov nu in padure laughing

| sinx a răspuns (pentru RaresUngureanu):

M-am prins... happy

8 răspunsuri:
| RaresUngureanu a răspuns:

Dfddd