Dar tie iti place de tine, de cum arati cand te uiti in oglinda?
Daca da, da-i in ceapa ma-si pe aia. Asa's oamenii: prosti si invidiosi!
Te placeai mai mult inainte sau te placi mai mult acum?
Parintii tai, familia ta, ce zic de schimbarea ta?
Multi profesori din scoli sunt foarte greoi la minte si probabil din plictiseala, ca deh... Repeta aceeasi materie in fiecare an, se baga in oala altuia comentand si barfind.
Dar cat crezi ca se vor tine de asta? Abia ai o luna de cand ai inceput scoala si na, sunt "wow!", au fost socati de schimbarea ta oarecum radicala. Dar stai linistita, le va trece. Asa zic acum, ca's mirati, dar in timp se vor acomoda si vor gasi alta problema, alt defect la un alt elev.
PS: personal, tin sa te felicit pentru ambitia ta de a te schimba.
Mulțumesc frumos. Ca sa iti răspund la întrebările de mai sus
1. Da. aveam o fata draguta și pufoasa dar nu îmi plăcea corpul. Și acum îmi place de mine, nu sunt urata sau ceva de genul.
2.Parintii tot zic ca sunt ok acum și ca am făcut bine ca am slabit. Am fost destul de grasuta. Intr-o vreme în care eram încercanata și mai racita atunci spuneau ca arat rau dar acum sunt bine.
MULȚUMESC ANTICIPAT
Cu placere!
Multumesc si eu.
Nu mai pune la suflet rautatile prostilor si invidiosilor!
Raspunde-le cu senitate ca te simti extraordinar asa cum esti acum si ca nu vrei sa te introci la ratusca cea grasa si urata!
Mananca moderat incat sa ai o greutate normala nu te pune de gura lumi sa te indopi fortat gandeste-te la sanatatea ta si la faptul ca poate atunci acumulai un surplus de grasime care ti se puneau pe organe nu doar solduri.Acceptate asa si punete in evidenta, fa in asa fel cat sa ajungi la greutatea medie sa fi multumita si fizic si psihic de tine.
Mananci mai mult.Nu prea e bine pentru varsta ta sa slabesti intr-un an 23kg.
În 5 luni *
Super)))
AndRei110gGg întreabă: