anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, este ceva mai mult de citit și ceva mai complicat... sper sa mă ajutati.
Eu de când am fost mica am avut perioade în care am fost mai grasuta și în altele slaba, oamenii de obicei s-au obișnuit cu mine grasa. Am 12 ani și am slabit 23 kg de anul trecut.
Faza proasta este ca mie îmi stătea mai bine când eram mai grasuta dar era o problema la corp, la haine și de aia am slabit. Acum. După ce am slabit 23 kg sunt gen o alta persoana și se mai găsesc profesori sau colegi care sa îmi spună : "Vai..erai mult mai bine când erai mai grasuta, mai frumoasa la fata cel putin".
Asta mă face de multe ori sa mă descurajez și sa gândesc negativ. stiu, mulți o sa spuneți sa nu îi mai bag în seama dar serios. Nu pot, pur și simplu mă deranjează mult părerea oamenilor despre mine.
Mă simt urata (știu ca nimeni nu e urat) dar. Nu pot sa ma bucur de viata așa cum mă bucuram altădată șI știu ca "wow, doar din motivul asta mic, nu îi baga în seama și gata" dar nu este așa ușor și știți și voi.

Ce sa fac. Nu pot inlatura gândul asta din mintea mea.

Răspuns Câştigător
| leapșa a răspuns:

Dar tie iti place de tine, de cum arati cand te uiti in oglinda?
Daca da, da-i in ceapa ma-si pe aia. Asa's oamenii: prosti si invidiosi!
Te placeai mai mult inainte sau te placi mai mult acum?
Parintii tai, familia ta, ce zic de schimbarea ta?

Multi profesori din scoli sunt foarte greoi la minte si probabil din plictiseala, ca deh... Repeta aceeasi materie in fiecare an, se baga in oala altuia comentand si barfind.
Dar cat crezi ca se vor tine de asta? Abia ai o luna de cand ai inceput scoala si na, sunt "wow!", au fost socati de schimbarea ta oarecum radicala. Dar stai linistita, le va trece. Asa zic acum, ca's mirati, dar in timp se vor acomoda si vor gasi alta problema, alt defect la un alt elev.

PS: personal, tin sa te felicit pentru ambitia ta de a te schimba.

| anonim_4396 explică (pentru leapșa):

Mulțumesc frumos. Ca sa iti răspund la întrebările de mai sus
1. Da. aveam o fata draguta și pufoasa dar nu îmi plăcea corpul. Și acum îmi place de mine, nu sunt urata sau ceva de genul.
2.Parintii tot zic ca sunt ok acum și ca am făcut bine ca am slabit. Am fost destul de grasuta. Intr-o vreme în care eram încercanata și mai racita atunci spuneau ca arat rau dar acum sunt bine.

MULȚUMESC ANTICIPAT

| leapșa a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere!
Multumesc si eu.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai pune la suflet rautatile prostilor si invidiosilor!
Raspunde-le cu senitate ca te simti extraordinar asa cum esti acum si ca nu vrei sa te introci la ratusca cea grasa si urata!

| Freya1 a răspuns:

Mananca moderat incat sa ai o greutate normala nu te pune de gura lumi sa te indopi fortat gandeste-te la sanatatea ta si la faptul ca poate atunci acumulai un surplus de grasime care ti se puneau pe organe nu doar solduri.Acceptate asa si punete in evidenta, fa in asa fel cat sa ajungi la greutatea medie sa fi multumita si fizic si psihic de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananci mai mult.Nu prea e bine pentru varsta ta sa slabesti intr-un an 23kg.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

În 5 luni *

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Super)))