Prin injuratul ca la usa cortului si prin a fi aproape corigent incerci tu sa iti scoti in evidenta partile bune? Astea plus bautul de bere la varsta de 15 ani inseamna 3 defecte.
"Deci sunt inteligent, dar nu inseamna ca sunt fraier"
Vrei sa spui ca oamenii care au grija cum vorbesc, nu beau alcool si se straduiesc sa invete sunt fraieri?
Strict vorbind despre Zalau:
Este un oras frumos, nici foarte mic, dar nici mare. Gasesti si acolo tineri cu care sa stai.
Dezavantajul ar fi educatia universitara. Nu exista universitati in Zalau. Totusi, e aproape Clujul in caz ca vrei sa faci o facultate.
Daca nu vrei sa faci facultate, nu e neaparat ca o sa ajungi vanzator la McDonalds, insa sa nu-ti imaginezi ca vei lucra intr-un birou. Stiu persoane care nu au facut facultate, ci o scoala postliceala. Nu o duc rau, dar la un moment dat vei vrea ceva mai serios si vei avea nevoie de o facultate (ma refer la vremea cand te vei gandi la intemeierea unei familii, lucruri de genul).
Eu nu ti-as recomanda sa te muti in Salaj.
In Soarelui
Acolo sta primarul Robu, da chiar e aglomerat, ca orice oras dezvoltat, ce liceu faci?
Daca esti inteligent pe cum zici, alege un oras maree, un liceu foarte bun si invata foarte bine, ca sa ai sanse sa ajungi la o facultate buna in viitor.
Zalaul este un orasel de provincie, micut, fara perspective si fara concurenta adevarata, care te va plafona si limita.
Nu e problema de facultate, momentan nu stiu daca voi vrea sa fac si facultate, eu mai usor invat singur decat sa ma invete altcineva, eu nu cred duma aia cu "daca nu faci facultate ajungi sa lucrezi la mcdonald's", suntem in era internetului si ar fi pacat sa nu ma folosesc de el. Oricum, daca e sa ma razgandesc se poate rezolva si aia. Prolema mea nu e cu educatia, ci mai mult cu genul de persoane din Zalau, sa am cu cine sa vorbesc, sa ies in oras etc
Tot zona provinciala este! Copii de la tara vin acolo sa invete cat si cei locali.
Eu credeam ca esti interesat sa faci scoala si carte de calitate, dar vad ca prioritatatile tale suntt prieteniile, nu cartea.
Baiete, cum iti asterni, asa dormi! Vezi ce alegi azi, ca te va afecta maine!
DabiJaWL întreabă: