Serios, daca ei te critica pentru gusturile tale...Eu una daca as fi in locul tau, or as avea o discutie cu ei ( desi cred ca v-a iesi nasol) ori, as gasi pe altcineva cu care sa imi petrec timpul. Adevaratii prieteni nu te critica in mod normal ![]()
Probabil nu le convine ideea pentru ca, rockerii cu raperii nu prea fac pace in multe cazuri. Desi, au mai fost si exceptii
Da`le cu flit. 'Prietenii' astia ai tai mai au multe de invatat. Spune`le sa nu se mai pripeasca si sa se intereseze ce`i aia 'a fi satanist'. Nu renunta la ceva ce`ti place din cauza unor pareri zise ampulea. Cum poti sa stai cu astfel de persoane?
Spune-le că nu ești. Dacă nu te cred înseamnă că nu îți sunt prieteni. Fă-ți alți prieteni care să nu te critice.
Lol. Ce distrusi.
Nu faci nimic, se obisnuiesc ei cu ideea
)
BabyDollFaux - De fapt, de cele mai multe ori rapperii asculta, sau cel putin agreeaza, rockul; si invers.
Serios? Habar n-aveam
Ciudat, atunci cand mai intalneam rapperi nu prea le convenea ideea ca ascult rock
Bine, a mai spus cineva ceva asemanator cu ce ai zis tu...Si de indata ce mai multe persoane spun asta, inseamna ca e adevarat
Domexd întreabă:
anonim_4396 întreabă: