In primul rand gandeste-te ce nu este in regula...
Uite cateva idei :
1.Nu vorbesti cu fete.
2.Astepti sa faca ele primul pas.
3.Arati naspa
4.Esti plictisitor
Totul se poate rezolva. Tu trebuie doar sa vezi ce trebuie sa fie imbunatatit si sa pari interesant.
Ai nevoie de atitudine, lucru care s-ar putea sa fie o problema tinand cont ca fetelor nu le place disperarea iar faza cu "incerc orice sfat" nu suna prea bine.
Ba frate, tu esti barbat sau femeie? Gandeste-te ca femeia vrea langa ea un barbat adevarat ( de la caracter pana la inteligenta si asa mai departe ).
Iti poti face prietene, ulterior iubite.
Le poti cunoaste peste tot, problema este cum intri in vorba cu ele, daca-ti place o fata spune-i real, nu pierzi nimic, crede-ma. Ala ti-a zis ca `arati naspa`si esti `plictisitor` nu-l lua in seama e d-ala frustrat de anime-uri, nu conteaza cum arati, exista fete si pentru tine.
Nu i-am spus ca este. I-am dat doar niste idei cu lucrurile pe care poate sa le imbunatateasca.
Da, ar fi trebuit sa mentionez un "poate" pe acolo ca sa nu creada lumea ca il jignesc sau ceva dar de cele mai multe ori exista lucruri la care poti lucra.
Exista fete pentru toti, iti dau dreptate aici dar stiu prea bine ce patesc introvertitii care arata naspa si cat de mult se chinuie. Pana la urma am fost un "frustrat de anime-uri".
Lumea se bazeaza pe aspect. Nu retrag acest argument.
Sa-ti explic de ce am spus asta.
Atunci cand intalnesti pentru prima data o fata, daca arati rau si te balbai atunci ai mai putine sanse decat unul care ar intreba direct cum ai spus tu dar care ar arata si bine.
Personalitatea, sufletul sau ce vrei tu sa evidentiezi sunt lucruri care ajuta doar la stabilitatea relatiei. Tipa nu are cum sa stie ce suflet ai sau ce fel de persoana esti atunci cand o sa-i spui ca-ti place de ea.
O sa afle abia dupa. De aceea am spus ce am spus.
Aspectul conteaza enorm pentru prima impresie. La fel si subiectele abordate, modul in care vorbesti.
Daca esti introvertit si apelezi la metoda ta atunci multe fete o sa te respinga sau o sa te accepte doar ca si prieten.
Daca esti extrovertit atunci merge dar trebuie sa intelegi ca suntem oameni iar oamenii prefera anumite lucruri.
Nu ai cum sa pui un introvertit sa faca lucrurile pe care le-ai mentionat tu. Schimbarea este una lenta si vine din interior dar si cu un anumit efort.
Daca arata bine si daca este increzator si stie ce subiecte sa abordeze atunci o sa aiba destula incredere si o sa reuseasca chiar daca este introvertit.
Poti sa-mi dai iarasi niste calificative, nu ma supar. Este doar parerea mea.
PS: Chiar daca nu ma mai uit de mult la anime-uri am lasat poza asta pentru ca nu am alte idei si imi place.
1. Nu fi disperat. Esti la inceput de drum si ai timp. Momentan tu ai nevoie de rabdare.
2.Fii si tu glumet, baga-te in seama cu vreo una, ajuta de e nevoie si! 3. Observa.
Observa daca rad la ce zici sau se retrag (situatie gen awkward), iar daca se da vreuna dupa tine mergi mai departe cu vorbele.